Thomas

08.08.2019

Alkuperä: Suomi

17.11.2019 Thomas löysi loppuelämän kotinsa Nova-kissan kaverina.

***

Thomas on joukon Indiana Jones, joka on ensimmäisenä tutkimassa uusia, mielenkiintoisia juttuja.

3.11.2019

Emme toistaiseksi ota Thomasista enempää kyselyitä vastaan.

31.10.2019

Thomas syntyi elokuun alkupuolella neljän pennun pentueeseen sisarustensa Theon, Sofiinan ja Saidan kanssa. Thomas on sisaruksistaan ensimmäisenä paikalla kun tapahtuu. Tämä vauhdikas ja rohkea poika on sijaiskodissa huomannut muun muassa rantapallon olevan mitä oivallisin lelu, kun työntää pienen kuononsa pallon alle ja antaa palaa minkä jaloista lähtee! Thomas on myös mestari löytämään erilaisia piiloja; sijaiskodin nojatuolin sisukset ovat sen viimeisin tutkimusmatkailun kohde. Silloin kun herran aikataulut sallivat, saa häntä myös silitellä ja helliä.

Thomasia voisi uudessa kodissa odotella kiltti ja aktiivinen, nuorehko kissakaveri, josta saisi seuraa sekä tutkimusmatkoille että päiväunille.

Thomas sisaruksineen on tottunut ihmisiin ja tykkää viettää aikaa ihmisen seurassa. Pennut ovat kehittäneet kissalle luonnollisen vuorokausirytmin, jossa ne varastoivat energiaa päivisin, jotta ilta- ja yöralleihin riittäisi varmasti virtaa. Tähän kannattaa uuden kodin siis valmistautua henkisesti.

Pennut ovat syöneet sijaiskodissa laadukasta märkäruokaa, jonka lisäksi ne ovat saaneet maistella myös raakaa jauhelihaa sekä seitiä ja muikkuja.

Emme luovuta pentuja ainoaksi kissaksi.