Thiago (nyk. Tipsu Kissanen)

Lisätty sivulle: 2016-07-13

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Thiago (nyk. Tipsu Kissanen)
22.7.2016 Thiago muutti omaan kotiin Nurmijärvelle Noksun kaveriksi.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

29.7.2016 “Heippa! Terkut täältä mun uudesta kodista. Mä olen viihtynyt tosi hyvin, toi ihmisemo on koko ajan huolissaan että onhan mulla varmasti ruokaa ja kaikki hyvin. Mulle on jo kasvanut pikkunen killimassu, koska tykkään niin kovasti noista ruoista – niistäkin joita tolle toiselle kissalle (Lady of the House, Noksu Kissanen) tarjoillaan.

Ton Lady Noksun kanssa ollaan saatu välit selvitettyä. Sillä on ihana häntä! Mä niin tykkään jahdata sitä, niinkuin omaanikin. Etenkin öisin ton ihmisemon sängyssä, siellä on ihan mahtava telmintäkeidas! Lady Noksu välillä vähän taitaa kyllästyä mun telmintään mutta kyllä se sitten pian jo taas on mukana juoksurallissa, kunhan välillä huilaa vähän. Se on kai tottunut vähän rauhallisempaan liikuntaan, arvolleen sopivasti.

Toi ihmisemo on ottanut musta varmaan miljoona kuvaa. Tänään on ollut mun naama kuvattavana koska se huomasi että mä meinaan kasvattaa ylähuuleeni tummaa karvaa. Sanoo niitä teiniviiksiksi, mitähän se tarkoittaa?

Nyt mä jatkan unia että jaksan yöllä leikkiä hännän kanssa. Moi moi!”

***

Leikattu urospentu, synt. 26.4.2016, kotihoidossa Helsigissä

13.7.2016 Pennut Tilia, Tella, Troja, Thiago, Tavi, Terje ja Tristan saapuivat yhdistyksen kotihoitopaikkaan 12.5.2016 yhdessä emonsa Tiiran kanssa. Tiira on löytökissa Sastamalasta.

Tiirojen matkassa oli myös epäonnea kun pennut alkoivat yllättäen sairastelemaan, ja oireiden perusteella niillä todettiin calicivirus. Calici on kissoilla melko yleinen flunssavirus, joka kuuluu perusrokotusohjelmaan. Hyvällä tukihoidolla pikkutiirat kuitenkin tokenivat taudistaan ja ovat nyt onneksi kunnnossa ja kodin etsintä voi alkaa.

Thiago on reipas ja rohkea pieni kissapoika, joka muuttaisi mielellään omaan kotiin jonkun veljensä Thiagon, Terjen tai Tristanin kanssa tai vaihtoehtoisesti toisen reippaan poikakissan kaveriksi.

Näistä hurmaavista palleroista emonsa kanssa löytyy lisää kuvia Kissasto blogista täältä.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, ota yhteyttä varaajaan. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi. Kissanpentuja ei luovuteta ainoaksi kissaksi, mikäli siitä ei ole erikseen mainittu.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180 €. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru-palveluun.