Theo

08.08.2019

Alkuperä: Suomi

13.11.2019 Theo löysi oman kodin kahden kissan ja yhden koiran kaverina, ja on kotiutunut mainiosti sekä ystävystynyt kaikkien kaksi- ja nelijalkaisten kanssa nopeasti.

***

Theo on ihmisistä kiinnostunut ”reipas mammanpoika”, joka pitää myös ihmisten seurasta ja juttelee usein kaksijalkaisille vienosti miukuen.

3.11.2019

Emme toistaiseksi ota Theosta enempää kyselyitä vastaan.

31.10.2019

Theo syntyi elokuun alkupuolella neljän pennun pentueeseen sisarustensa Thomasin, Sofiinan ja Saidan kanssa, ja he saapuivat kasvamaan Rekkujen sijaiskotiin Helsinkiin. Theo on porukan juttupoika, joka juttelee ihmisille pienellä äänellään miukuen kun sillä on asiaa. Theo on hyvin kiinnostunut ihmisistä ja tykkää rapsutteluista ja silittelystä sekä pysyy sylissä (ainakin vähän aikaa). Theo on utelias vesseli, ja onkin kiinnostunut varsinkin kaikista narullisista leluista. Jos Theo saa jonkun herkkuaarteen tassuihinsa, murisee se toisille pennuille villipedon tavoin suojellakseen kallisarvoista saalistaan.

Uudessa kodissa Theo tarvitsee reippaan, aktiivisen ja nuoren kissakaverin, jonka viereen käpertyä unille raskaan leikkirupeaman päätteeksi.

Theo sisaruksineen on tottunut ihmisiin ja tykkää viettää aikaa ihmisen seurassa. Pennut ovat kehittäneet kissalle luonnollisen vuorokausirytmin, jossa ne varastoivat energiaa päivisin, jotta ilta- ja yöralleihin riittäisi varmasti virtaa. Tähän kannattaa uuden kodin siis valmistautua henkisesti.

Pennut ovat syöneet sijaiskodissa laadukasta märkäruokaa, jonka lisäksi ne ovat saaneet maistella myös raakaa jauhelihaa sekä seitiä ja muikkuja.

Emme luovuta pentuja ainoaksi kissaksi.