Theis

Lisätty sivulle: 2015-03-22

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Theis
7.4.2015 Theis muutti Tinjar-veljensä kanssa omaan kotiin Helsinkiin.

***

Kuulumisia kodista:

13.4.2015 Theis on asettunut taloksi ja luotto ihmisiin on löytynyt! Theis tulee iltaisin viereen nukkumaan, leipoo tassuillaan olkavartta ja kehrää kuin moottori! Poitsu löytyy vierestä myös aamuisin. Hoitotoimet sujuu mallikkaasti ja silittää saa sekä ottaa syliin. Tinjar jatkaa samaan malliin kuin ennenkin, reipas poika joka kulkee perässä. Aivan ihania velikultia molemmat!

Pojilla ensimmäinen ilta, yö ja aamu takana uudessa kodissa. Virtaa riittää kummallakin, on leikitty leluilla sekä painittu ja muuten vaan juostu! Ruoka maistuu ja hiekkalaatikot on löydetty ja niitä osataan käyttää. Aamulla nousi kaksi unista kissanpojan päätä sohvalta kun heräsin.

Tinjar tulee perässä kaikkialle, antaa rapsuttaa, silittää ja ottaa syliin, tulee myös jalkoja puskemaan ja heittäytyy selälleen kierimään jalkojen päälle. Theis tulee myös perässä kun seuraa Tinjaria. Ottaa tosin vähän takapakkia kun yrittää silittää, mutta on Theiskin sylissä viihtynyt. Parhaiten Theis viihtyy sylissä kun katselee samalla Tinjarin leikkejä. Nauttii rapsuttelusta mutta onhan se vielä vähän jännittävää touhua pienen pojan mielestä! Rapsuttelun jälkeen heittäytyy maahan kierimään, turvallisen välimatkan päähän tosin.

***

Leikattu urospentu, n. 13 viikkoa.

22.3.2015 Theis, Tamir ja Tinjar ovat aktiivisia ja uteliata pieniä koipeliineja, jotka eivät ihan vielä ole päättäneet, haluaisivatko oikeastaan olla ihmisten kanssa tekemisissä. Hyvinä piirteinä hoitotädissä on todettu leluhuiskan heiluttelukyky, ruokapurkkien avaaminen, ajoittainen namitarjoilu sekä jännästi heiluvat hiukset, mutta muuten kaksijalkaiset ovat vähintäänkin outoja elleivät suorastaan epäilyttäviä. Jos syliin nostetaan niin sieltä ei pahemmin rimpuilla pois, ja ihmisen kädestä voi kyllä ottaa herkkuja, mutta silittäminen ja muu hellänä pito on poikien mielestä vielä täysin turhaa touhua.

Hoitotoimenpiteet madotuksesta kynsienleikkuuseen hoituvat kuitenkin näiden poikien kanssa helposti, ja tuntuu siltä että se lopullinen sulaminen ja ihmisen hyväksyminen on vain ajan kysymys. Keskenään pojat ovat oikein hyvää pataa, ja hurjien leikkien jälkeen kolmikko käpertyy usein yhteisille päiväunille. Theis etsiikin kotia joko jommankumman veljensä tai toisen leikkisän kollin kaverina. Ujoutensa vuoksi Theis ei sovi pienten lasten perheeseen.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, ota yhteyttä varaajaan. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180€. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.