Tex Willer

Lisätty sivulle: 2012-01-08

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Tex Willer
7.5.2012: TEX WILLER SAI KODIN TAMPEREELTA MANFRED-KISSAN KAVERINA.

****

KUULUMISIA omasta kodista:

4.6.2012: Tex Willer tuli kotiin Kohtla-Järven tarhalta 7.5. Aluksi kissa oli hieman ihmeissään uusista ihmisistä ja kissakaveri Manfredista, mutta hyvin nopeasti oppi hyväksymään kaikki kolme uutta tuttavuutta. Muutaman ensimmäisen päivän Tex tukeutui paljon ensimmäiseen kohtaamaansa ihmiseen ja kulki hieman varautuneesti, mutta sitten alettiin jo rentoutua ja alkaa tutkimaan, mitä kaikkea uudesta kodista löytyy. Pientä pentumaista vilkkautta on Tex Willerillä vielä jäljellä, virtaa pojalla riittää. Mainoslehtien reunoja olisi hauskaa repiä pienemmäksi silpuksi, olisikohan mielenilmaus kaupallista kulttuuria vastaan… Kuitenkin pyrimme siirtämään lehdet pois kissan ulottuvilta.

Manfredin kanssa leikitään poikien leikkejä, eli vaanitaan, jahdataan ja painitaan. Nämä leikit ovat kuitenkin tasaväkisiä ja ystävällissävyisiä. Hiekkalaatikkotavat hienosti hallussa. Ruoka maistuu suhteellisen hyvin. Vieraita ei tarvitse piiloutua, mieluummin katsastaa, että ketäs täällä on. Tex Willer ei ole moksiskaan siitä, että sen nostaa syliin. Hyvin helposti alkaa purina, vaikka kissa olisikin suunnitellut jotain aivan muuta kuin olla paijattavana. Mahaa saa myös rapsutella. Täälläoloaikanaan Tex on myös oppinut juttelemaan ihmisten kanssa silloin kun on asiaa. Asia yleensä on se, että rapsutus kelpaisi. Tex Willerillä ei ole mitään kiirettä tilanteesta pois, jos on silittelyhetki. Jos sille laulelee, helposti silmät painuvat kiinni. Aina vaan enemmän tämä ihana kissapoika alkaa osoittaa hellyyttään meitä ihmisiä ja kissakaveri Manfredia kohtaan, ja saamme nähdä, miten ihana, suurisydäminen kissa meille suvaitsikaan tulla kaveriksi. Ulkomuodoltaan Tex on hyvin kaunis, sirorakenteinen “gepardi”, jonka kasvot tosin vaikuttavat koko ajan hieman aikuistuvan. Kaikin puolin ihana kissa!

Eli sydämelliset kiitokset Rekku Rescuelle ja Võrun ja Kohtla-Järven tarhoille Viroon näistä ihanista uusista perheenjäsenistä! Olemme erittäin onnellisia ja tyytyväisiä.

Hanna-Maria ja Ilkka

****

LEIKATTU UROS, noin 11kk (huhtikuussa 2012)

7.1.2012: Tex Willer on komea 7-8-kuukauden ikäinen poikakissa Kohtla-Järven tarhalla Virossa. Tex Willer on on hyvin leikkisä ja ihana kissa. Täydellinen joka suhteessa.Tex Willerin voi ottaa syliin. Tulee hyvin toimeen muiden kissojen kanssa ja rakastaa ihmisiä. Tex Willer antaa leikata kynnet purematta.Tex Willerin tulevassa kodissa voi olla kissakaveri odottamassa. Tulee toimeen ainoana kissanakin. Tex Willer osaa käyttää kissan vessaa.Tex Willer on tullut Kohtla-Järven tarhalle 11.11.2011.

Video Tex Willeristä: http://www.youtube.com/watch?v=RKBhd2Jhus0&feature=youtu.be

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Yli 6kk ikäiselle kissalle on tehty lisäksi myös FeLV- ja FIV-testit. Kissalla on oma virallinen eu-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa tulee Suomeen kaupallisen tuonnin vaatimuksia noudattaen ja tuonnista tehdään ilmoitus Eviralle.