Terttu

Lisätty sivulle: 2013-10-28

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Terttu
7.12.2013 Terttu sai kodin Helsingistä vanhemman kissan kaverina.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

6.3.2015 Kuvaterveisiä Tertulta!

7.4.2014 Terttu lähettelee terveisiä kuvien välityksellä!

16.12.2013 Kuvaterveisiä Tertulta!

***

Leikattu naaraspentu, noin 5 kk (marraskuun lopussa 2013). Kotihoidossa Helsingissä.

Kuulumisia kotihoidosta:

2.12.2013 Lisätty Tertulle uusia kuvia! Terttu tulee hyvin toimeen uuden paikan tyttöjen kanssa ja haluaa olla kaikkien kaveri. Taran kanssa ovat jo painineet ja leikkineet piilosta, mutta Tara ei vielä ihan uskalla kunnolla painia, varmaan kun Terttu on vielä niin pieni. Minua vielä väistää, mutta sylissä rentoutuu. Yöllä tulee sänkyyn jalkopäähän nukkumaan vaivihkaa. On pennuksi hyvin rauhallinen, mutta leikkisä. :) Raakaruoka on se mikä parhaiten on nyt maistunut, mutta myös Miamorin kana maistuu Tertulle.

Terttu on nyt leikattu ja olisi kovin mielissään, jos löytäisi oman kissakaverillisen, mutta lapsettoman kodin. Kotihoitaja on lähdössä jouluksi reissuun, joten Tertun olisi hyvä päästä omaan kotiin ennen sitä.

24.11.2013 Terttu muutti Helsinkiin kotihoitoon ja sille on varattu leikkausaika lauantaille (30.11.). Sen jälkeen Terttu olisikin valmis muuttamaan omaan kotiin!

20.11.2013 Tertulla olisi jo kiire löytää oma koti! Terttu on oikein ihana pikkutyttö, joka rauhoittuu syliin nukkumaan nopeasti. Terttu on melko rauhallinen luonteeltaan, mutta tykkää leikkiä normaalin pennun tapaan. Terttu vielä aristaa lähestyvää ihmistä, joten Terttu kaipaa kissakokenutta kotia, jossa saataisiin hiljalleen ansaittua pikkuneidin luottamus. Terttu rakastaa erilaisia herkkuja yli kaiken ja niiden avulla siitä saakin nopeasti ystävän itselleen. Terttu tykkää nukkua sängyssä ihmisen lähellä, usein jalkojen välissä tai viereisellä paikalla. Myös kissaseura on Tertulle mieleen.

4.11.2013 Lisätty pari uutta kuvaa Tertusta. Terttu rakastaa muiden kissojen seuraa yli kaiken ja saakin hyvää mallia sosiaalisista kissakavereista. Terttu edelleen aristaa ihmistä, mutta osaa myös rentoutua syliin eikä luiki aina pakoon, kun sitä lähestytään. Pieniä edistysaskeleita tulee Tertun kanssa päivittäin. Myös vieraisiin Terttu suhtautuu uteliaasti pienen välimatkan päästä.

28.10.2013 Terttu on todella soma, hauskalla otsatäplällä ja valkoisilla sukilla varustettu kissanpentu. Tertun kesyyntymiseen ollaan jouduttu panostamaan paljon, mutta työ on myös tuottanut tulosta. Terttu edelleen aristaa ihmisiä, mutta osaa se jo olla nätisti sylissä ja usein nukahtaakin siihen. Tertulle etsitään kotia, jossa sitä odottaisi sosiaalinen kissakaveri sekä ihmisiä, jotka jaksaisivat panostaa neidin sosiaalisuuteen ja kotiutumiseen pitkän kaavan kautta. Terttu tykkää leikkiä ihmisten kanssa huiskuilla tai ihan itsekseen erilaisilla leluilla, pallot erityisesti ovat olleet pikkuneidin mieleen. Arkuuden vuoksi Terttua ei luovuteta lapsiperheeseen.

Terttu, Essi ja Täplis ovat siskoksia, jotka on loukutettu Sastamalasta. Pennut ovat syntyneet ulos eikä niillä ole ollut ihmiskontaktia vasta kuin noin kolmen kuukauden iästä alkaen, joten neidit olivat alussa todella arkoja. Tytöt erotettiin toisistaan eri hoitopaikkoihin, joissa on seurana reippaita kissakavereita ja tämän avulla toiveena on neitosten reipastuminen.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta niin ota yhteyttä varaajaan (tiedot sivun alalaidassa). Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180 €. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.