Terri (nyk. Casper)

Lisätty sivulle: 2015-07-29

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Terri (nyk. Casper)
15.8.2015 Terri muutti omaan kotiin Espooseen.

***

Leikattu urospentu, synt. 9.5.2015.

5.8.2015 Terristä on sukeutunut kova poika leikkimään ja juoksemaan. Sen mielestä uudessa kodissa saisi olla paljon onkileluja, koska niiden perässä juokseminen on ihan parasta puuhaa! Kunhan enimmät energiat on saatu purettua, tulee tämä mainio kollipoika kehräämään hoitotädin viereen ja saattaa jopa tovin viihtyä sylissäkin hellittävänä.

29.7.2015 Rekku Rescuen kotihoitopaikkaan Nurmijärvelle tuotiin 8.5. viimeisillään oleva tiine naaraskissa. Heti seuraavana päivänä syntyivät kolme pentua Terri, Tilde ja Torsti, ja yhden päivän veljiensä perässä maailmaan putkahti nuorimmainen Ture.

Terri on vielä melko ujo, mutta leikkii kovasti ja tulee kotihoitajan viereen kiehnäämään. Silityksiin poika suhtautuu hieman varauksella. Kaikki pennut kuitenkin reipastuvat koko ajan ja koko porukka on aina ovella vastassa, kun kotihoitaja saapuu huoneeseen.

Terri etsii yhteistä kotia jonkun veljensä kanssa tai vaihtoehtoisesti kotia reippaan kollikissan kaverina. Pienten lasten perheeseen ei pentuja luovuteta niiden arkuuden vuoksi.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, ota yhteyttä varaajaan. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180 €. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.