Terje (nyk. Dante)

Lisätty sivulle: 2016-07-13

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Terje (nyk. Dante)
14.8.2016 Terje ja Tavi sai yhteisen kodin Jyväskylästä.

***

Kuulumisia kodista:

21.8.2016 Tavi ja Terje (nykyään Boris ja Dante) ovat kotiutuneet ongelmitta. Kisut valloittivat sohvan heti seuraavana päivänä uuteen kotiin saapumisesta ja nukkuvat usein myös sohvalla istujan sylissä. Ruoka ja juoma maistuivat hyvin alun jännityksestä huolimatta heti ensimmäisenä iltana. Ollaan syötetty zooplussasta ostettuja lihapitoisia purkkiruokia ja pakkasesta sulatettua lihaa ja sisäelimiä joiden kanssa lisänä multicattia ja kalanmaksaöljyä. Koitetaan antaa näin alkuun monenmakuista ja -merkkistä ruokaa että eivät sitten vanhempana ala nirsoiksi :) Kissat ovat todella leikkisiä eivätkä vierasta uusia ihmisiä juuri ollenkaan. Muuttoa ja uuteen kotiin tottumista varmasti helpotti oman sisaruksen seura. Kissoja on helppo käsitellä ja hampaiden ja silmien tarkastus onnistuu. Kaikenkaikkiaan pojat ovat aktiivisia ja terveitä kisuja!

***

Leikattu urospentu, synt. 26.4.2016.

29.7.2016 Terje odottelee vielä omaa kotiaan jonne muuttaisi mielellään veljensä Tavin kanssa. Terje on leikkisä pikkukissa, joko jo mielellään valloittaisi maailman ulkopuolella hoitohuoneen. Kun Terje leikeiltään malttaa pysähtyä, nauttii se silityksistä ja sylityksistä. Hoitopaikassa on vieraillut myös lapsia pentuja leikittämässä ja Tavi ja Terje sopivat hyvin myös lapsiperheeseen.

13.7.2016 Pennut Tilia, Tella, Troja, Thiago, Tavi, Terje ja Tristan saapuivat yhdistyksen kotihoitopaikkaan 12.5.2016 yhdessä emonsa Tiiran kanssa. Tiira on löytökissa Sastamalasta.

Tiirojen matkassa oli myös epäonnea kun pennut alkoivat yllättäen sairastelemaan, ja oireiden perusteella niillä todettiin calicivirus. Calici on kissoilla melko yleinen flunssavirus, joka kuuluu perusrokotusohjelmaan. Hyvällä tukihoidolla pikkutiirat kuitenkin tokenivat taudistaan ja ovat nyt onneksi kunnnossa ja kodin etsintä voi alkaa.

Terje on reipas ja rohkea pieni kissapoika, joka muuttaisi mielellään omaan kotiin jonkun veljensä Thiagon, Terjen tai Tristanin kanssa tai vaihtoehtoisesti toisen reippaan poikakissan kaveriksi.

Näistä hurmaavista palleroista emonsa kanssa löytyy lisää kuvia Kissasto blogista täältä.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, ota yhteyttä varaajaan. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi. Kissanpentuja ei luovuteta ainoaksi kissaksi, mikäli siitä ei ole erikseen mainittu.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180 €. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru-palveluun.