Teppo-Taneli

Lisätty sivulle: 2017-04-23

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Teppo-Taneli
12.5.2017 Teppo-Taneli sai kodin Helsingistä toisen kissan kaverina.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

19.6.2017 Teppo löysi Mattinsa Helsingistä. Teppo-Taneli tuli meille itseään hieman vanhemman Matti-kissan kaveriksi. Pojat tulevat hienosti toimeen keskenään, leikkivät ja painivat yhdessä sekä pesevät toisiaan. Vanhemmalla kissaherralla on välillä kestämistä vikkelän nuorukaisen kanssa, mutta kaikesta päätellen kissat viihtyvät hyvin yhdessä. Teppo on kiinnostunut kaikesta mitä tapahtuu ja juttelee paljon. Ihanan seurallinen ja vähän hassu kissa!

***

Leikattu uros, aikuinen, kotihoidossa Vantaalla.

23.4.2017 Teppo-Taneli on hurmaava löytökollipoika Etelä-Savosta. Se on alusta alkaen osoittautunut hyvin reippaaksi kissaksi. Saapuessaan hoitokotiin se tuli heti tervehtimään kaikkia paikallaolijoita. Rapsutuksia ja seuraa rakastavalle Teppo-Tanelille parasta onkin päästä käpertymään rapsuttajan syliin tai viereen kehräämään. Välillä rauhallinen komistus innostuu toki hetkeksi leikkimäänkin. Tepon mieleistä märkäruokaa ei ole hoitokodissa ainakaan vielä löydetty mutta raakaruokaa ja raksuja se syö oikein mielellään.

Teppo-Taneli kaipaa rauhallista kotia, jossa pääsee löhöilemään omistajan kanssa vaikka koko illaksi. Kaveriksi sille voisi sopia toinen rauhallinen nuorehko kollipoika.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, toimi näin

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 130 €. Kulukorvauksella kissa on saanut kolmoisrokotuksen (calici, herpes ja kissarutto), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama ja se on vähintään kertaalleen madotettu. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru.fi-palveluun.