Teppo-Taavetti

Lisätty sivulle: 2013-02-27

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Teppo-Taavetti
22.5.2013 Teppo-Taavetti muutti Turkuun koiran ja toisen kissan kaveriksi.

***

Leikattu uros, noin 5kk (huhtikuussa 2013), kotihoidossa Vantaalla

30.4.2013 Iloisia uutisia, Teppo-Taavetin sienitestin tulos oli negatiivinen, joten pikkukollin kodin etsintä voi jatkua. Teppo-Taavetti on oikein suloinen kissa, joka kaipaa kodissa kissaseuraa painikaveriksi.

30.3.2012 Teppo-Taavetin hoitopaikassa todettiin sieni-infektio, jonka hoito vie vähintään 12 viikkoa kontrollitesteineen. Teppo-Taavetista ei toistaiseksi oteta kyselyitä vastaan.

2.3.2013 Teppo-Taavetti kävi tänään eläinlääkärissä ihastuttamassa ihmisiä, samalla reissulla Tepsukka kastroitiin ja sai tehosterokotuksen. Touhu-Teppo on nyt ihan valmis lähtemään omaan kotiin.

27.2.2013 Teppo-Taavetti oli hoitoon tullessaan hyvin arka, mutta on nopeasti reipastunut ja tätä nykyä viipottelee hoitopaikan omien kisujen kanssa leikkien ympäri asuntoa. Sylikisu Tepsukka ei varsinaisesti ole eli ei hakeudu syliin, mutta saattaa öisin tulla viereen nukkumaan ja syliinotettaessa kehrää tyytyväisenä. Tepsu on sosiaalinen pikku poitsu, jolla on oltava leikkisä kisukaveri seurana.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180€. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi.