Teppo 1

Lisätty sivulle: 2006-12-30

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Teppo 1
8/2006 Teppo muutti omaan kotiin.

***

Kuulumisia kodista:

6.9.2006 Moikka! Kiitokset hyvistä suosituksista koiran suhteen =) Ville koira asustaa nyt joukon jatkona meillä. Hienosti otti Teppo vastaan tämänkin tulokkaan, katsoi vaan että jaaha tollanen otus tuli taloon. On aivan loistava kissa, luonteeltaan melkeimpä koira, ei ihanampaa otusta voi toivoa. Kaikki aivan rakastuneita Teppoon, varsinkin isäntä on ollut eniten ylistämässä ja ihmettelemässä kissan luonnetta. Tuntuu kuin olisi aina ollut meillä, kaikissa tilanteissa rento ja rauhallinen. KERTAKAIKKIAAN RAKASTETTAVA OTUS, syö kaikkea mitä tarjotaan (luultavasti vararikkon asti;), käy kiltisti laatikolla, käyttänyt hienosti alusta asti raapimapuuta ja kulkiessaan pitkin hyllyjä ei koskaan pudota mitään..ihan uskomaton. Ikuisesti kiitollisia tästä pojasta eikä millään sanoilla pystytä riittävästi kiittämään. Upeaa työtä teette, ei kiitollisempi voisi olla. Niin hyvin on mennyt sekä Tepon että Ville koiran suhteen (joka myös on aivan upea otus) Suuret kiitokset kaikille jotka tekivät tämän mahdolliseksi! P.S Isäntä niin rakastunut Teppoon, että lupasi että ovi auki myös toiselle samanmoiselle otukselle..hih ja aluksi nimitti kissan irvikuvaksi…eli jos joskus tulee vastaan niin saa ilmoitella. T:Teppo perheineen Ai juu melkein unohdin…hän tosiaan osaa istua ja antaa tassua (herkkupalasta tietenkin)hih.

11/2006 Heips! Tässä minusta muutamia kuvia uudessa kodissani. Viihdyn täällä loistavasti, ruokaa ja paikka sängyssä tyynyllä ovat parasta mitä tiedän. Ja tykkään kyllä noista tytöistäkin=) T:Teppo perheineen

***

Leikattu uros

Pitkakarvainen sinivarinen parssian kolli, olemassa paperit ja pennuna on kaynyt naytelylla ja saanut kiittaa. Kotinimi on Tosha On erittain hyvatahtoinen ja osaa sopetua kaikkien- kissojen, koirijen ja lasten- kanssa. On ollut ikemen tulehdus ja monet hampaat on pudonnut pois. Silmat pitaa puhastaa joka paiva. Tosi siisti kissa-jos hiekkalaatikko ei ole ehdoton puhas se kieltaytyy siihen menemaan.