Tenku

15.06.2020

Alkuperä: Suomi

3.1.2021 Tenku muutti omaan kotiin siskonsa Kasain kanssa.

***

Tenku on kekseliäs pikku viikari, joka rakastaa hyppelyä ja kiipeilyä.

22.12.2020

Emme toistaiseksi ota Tenkusta enempää tiedusteluja vastaan. We no longer accept new adoption requests for Tenku.

19.12.2020

Tenku saapui Rekkujen sijaiskotiin kolmen sisaruksensa Daichin, Mizun ja Kasain kanssa. Pennut olivat aluksi kovin räkäisiä ja niillä oli sitkeitä vatsavaivoja. Pennut kuitenkin reipastuivat kotihoitajien ahkeran huolenpidon ja hoidon ansiosta, ja ovat nyt valmiita etsimään omia kotejaan.

Tenku rakastaa erilaisia kiipeily- ja hyppimisleikkejä. Kattoon asti ylettyvä kiipeilypuu onkin yksi sen suosikkipaikoista; sieltä on metka vaania ja säikytellä toisia kissoja. Tenkun mielestä valuva vesi lavuaarissa tai suihkun lattialla on hauska juttu. Taitavana poikana Tenku osaa myös avata oven, joten tämän vekaran kanssa on oltava tarkkana, ettei se pääse seikkailuille omin päin.

Tenkulle maistuu monenlainen ruoka, eniten sitä miellyttävät märkäruuat ja nappulat. Lihaakin Tenku syö, kunhan se on riittävän pieneksi pilkottu. Tenkulla on sisarustensa tapaan ollut vatsavaivoja, ja se on vatsaystävällisellä ruokavaliolla. Uuden kodin tulee sitoutua vatsan toiminnan seurantaan ja vatsaystävällisen ruokavalion ylläpitoon.

Tenku muuttaisi uuteen kotiin mielellään jommankumman sisaruksensa, Kasain tai Mizun, kanssa, tai vaihtoehtoisesti kodissa voisi olla odottelemassa toinen nuori ja leikkisä kissa.