Tenku

15.06.2020

Alkuperä: Suomi

3.1.2021 Tenku muutti omaan kotiin siskonsa Kasain kanssa.

***

Tenku on kekseliäs pikku viikari, joka rakastaa hyppelyä ja kiipeilyä.

22.12.2020

Emme toistaiseksi ota Tenkusta enempää tiedusteluja vastaan. We no longer accept new adoption requests for Tenku.

19.12.2020

Tenku saapui Rekkujen sijaiskotiin kolmen sisaruksensa Daichin, Mizun ja Kasain kanssa. Pennut olivat aluksi kovin räkäisiä ja niillä oli sitkeitä vatsavaivoja. Pennut kuitenkin reipastuivat kotihoitajien ahkeran huolenpidon ja hoidon ansiosta, ja ovat nyt valmiita etsimään omia kotejaan.

Tenku rakastaa erilaisia kiipeily- ja hyppimisleikkejä. Kattoon asti ylettyvä kiipeilypuu onkin yksi sen suosikkipaikoista; sieltä on metka vaania ja säikytellä toisia kissoja. Tenkun mielestä valuva vesi lavuaarissa tai suihkun lattialla on hauska juttu. Taitavana poikana Tenku osaa myös avata oven, joten tämän vekaran kanssa on oltava tarkkana, ettei se pääse seikkailuille omin päin.

Tenkulle maistuu monenlainen ruoka, eniten sitä miellyttävät märkäruuat ja nappulat. Lihaakin Tenku syö, kunhan se on riittävän pieneksi pilkottu. Tenkulla on sisarustensa tapaan ollut vatsavaivoja, ja se on vatsaystävällisellä ruokavaliolla. Uuden kodin tulee sitoutua vatsan toiminnan seurantaan ja vatsaystävällisen ruokavalion ylläpitoon.

Tenku muuttaisi uuteen kotiin mielellään jommankumman sisaruksensa, Kasain tai Mizun, kanssa, tai vaihtoehtoisesti kodissa voisi olla odottelemassa toinen nuori ja leikkisä kissa.

Summary in English

Tenku is a playful young male cat, who loves to climb to places and jump around.

22.12.2020

We no longer accept new adoption requests for Tenku.

19.12.2020

Tenku is a smart boy, who loves to spend time high up in his cat tree and stalk other cats. Dripping water is very interesting to him. He can also open doors, so his new owners should be very careful not to let him escape.

Tenku eats almost all kinds of food. His favourites are wet food and kibbles. He will also eat meat if it is cut into small enough pieces. Tenku, like his siblings, has had some stomach issues and is on a stomach-friendly diet. His new owner should commit to feeding him quality foods that do not upset his stomach.

Tenku would love to move to his forever home with one of his siblings (Mizu or Kasai). Another option would be that his new home already has a young, playful cat companion waiting for him.