Tema (nyk. Lola)

Lisätty sivulle: 2009-07-01

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Tema (nyk. Lola)
30.7.2009 TEMA MUUTTI OMAAN KOTIIN TURKUUN TOISEN KISSAN KAVERIKSI

****

KUULUMISIA omasta kodista:

8.6.2010 Melkein vuosi on vierähtänyt siitä, kun päätin, että meidän pikku Leeville pitäisi saada kisukaveri. Eksyin Rekku Rescuen sivuille ja ihastuin oitis suloiseen valkoiseen karvakasaan nimeltä Tema. Suureksi onnekseni Rekku Rescue huomasi kovan kiinnostukseni, ja sain kun sainkin tämän prinsessan vihdoin kotiin. Alku oli vaikeaa, sillä pikkuinen kisu oli hyvin pelokas ja Leevillä oli myös vaikeuksia hyväksyä uutta hajua kotiinsa. Pidimmekin kissoja erillään jonkin aikaan, ensimmäisen yön Tema ressukka ulvoi makuuhuoneessa ja ravasi pitkin poikin huonetta. Sillä oli varmasti ikävä sisaruksiaan ja se kai yritti kutsua niitä luokseen. Lievittääkseni sen ikävää, aloin leikkiä sen kanssa keskellä yötä ja se lähtikin leikkiin mukaan. Huomasin heti, kuinka ketterästi Tema liikkui ja sen liikkeet olivat todella nopeita. Ensimmäisen yön jälkeen Tema ei enää ulvonut öisin ja pikku hiljaa se alkoi sopeutumaan ja Leevikin alkoi hyväksymään sitä leikkikaverikseen. Nimen päätimme muuttaa Lolaksi.

Tänä päivänä asustamme kaikki Porissa ja kisut tulevat hyvin toimeen keskenään. Lolasta on kasvanut oikea kaunotar ja kutsunkin sitä prinsessaksi. Lola tykkää olla välillä omissa oloissaan ja vieraisiin se suhtautuu edelleen varauksella. Perheen seurassa se kuitenkin on jo reipas kissa ja tietää oman arvonsa. Lola tassuttelee prinsessan tavoin, ja nuolee turkkiaan hyvin tarkkaan. Sen liikkeet ovat sulavia ja höyhenen kevyitä. Lola viihtyy sylissä hyvin, ja se nukkuukin usein jommankumman sylissä naamaa puskien. Lolalla on myös oma sydämenmuotoinen tyyny, jota se leipoo oikeen tunteella. Välillä Lola yrittää toki leipoa sylissäkin, mutta sen kynnet ovat niin terävät, että nappaamme aina tyynyn väliin. Leevikin on ottanut Lolalta oppia, ja joskus myös yrittää leipoa samaan tapaan, mutta se näyttää kyllä enemmänkin siltä, että se vaan nostelee tassuja, kun on nähnyt, että Lolakin tekee niin.

Sanommekin aina, että Leevi on sellainen maalaisjuntti, kun taas Lola on prinsessa. Kissat ovat niin erilaisia, mutta kummatkin rakkaita. Ne matkivat aina toisiaan ja niiden puuhia on hauska seurata. Kun kissoilla on energiaa, ne juoksevat toistensa perässä kuin hullut ja ravaavat pitkin kämppää. Välillä ne painivat ja ottavat matsia. Vaikka Leevi on paljon isokokoisempi, niin Lola on kuitenkin viekkaampi, joten leikkitappelut ovat aika tasavertaisia. Välillä kisut ovat hoidossa vanhempieni luona, ja siitä paikasta kissat tykkäävät enemmän kuin tarpeeksi. Jouluna äiti sanoi, että Lola oli katsellut hänen kanssaan Straussin konserttia ja nukkunut sen jälkeen pitsipeitteen päällä. Olenkin alkanut käyttää sanontaa “Lola prinsessailee”. Lolan herkkuruokiin kuuluvat pakasteseiti ja keittokinkku, jota vanhempani valitettavasti ruokkivat kissoille aina liiankin kanssa.

Kiitos vielä Rekku Rescuen väelle ja erityisesti Jaanalle omasta prinsessasta. :) Oli myös kiva lukea, että Lolan sisarukset Tessa ja Trina pääsivät yhteiseen kotiin, ja että myös Lolan veljellä Titolla on kaikki hyvin. :) Jos näiden kisujen omistajat sattuvat lukemaan tämän, niin olisi kiva nähdä enemmän vielä kuvia kaikista kisuista. (sähköposti:jonna.erkintalo@suomi24.fi)

Terkuin, Lola, Leevi ja muu perhe

****

NAARAS, noin 2,5kk (heinäkuussa 2009) HUOM! luovutusikä 12vkoa

1.7.2009 noin 2-2,5kk sisarukset Tema, Tessa, Trina ja Tito (3 valkoista tyttökissaa ja 1 pikkukolli) on pyydystetty suljetun mielisairaalan alueelta ja etsivät nyt omaa kotia joko yhdessä tai erikseen.

Kotihoitaja kertoo: Kaikki ovat tottuneet koiriin (myös isoihin!) ja tykkäävät olla aikuisten kissojen seurassa. Tema on valkoinen naaras. Erittäin ystävällinen ja hellä sylikissa.

KULUKORVAUS kissasta on 100€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Kissalla on oma virallinen EU-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi.