Tellu

Lisätty sivulle: 2012-11-08

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Tellu
18.12.2012 TELLU MUUTTI SISKONSA STELLAN KANSSA OMAAN KOTIIN HELSINKIIN

****

NAARASPENTU, noin 3kk (marraskuun loppupuolella 2012), kotihoidossa Helsingissä

5.12.2012 Tellu siirtyi siskonsa Stellan kanssa Helsinkiin uuteen hoitopaikkaan. Kuulumisia tulossa, kunhan kotihoitaja tutustuu näihin suloisiin neiteihin ensin.

22.11.2012 Tosi ihanat Stella ja Tellu kävivät tehosterokotuksella ja nyt olisivat tytöt valmiita omaan kotiin joko yhdessä tai erikseen!

8.11.2012 Stella ja Tellu tulivat hoitoon tosi pieninä pentuina ja ensimmäiset viikot menivät tuttipullo-ruokinnalla. Pikkuhiljaa tytöt kasvoivat isommiksi ja ovat pian valmiita muuttamaan omaan kotiin. Tellun lempipuuhaa on katsoa iltaisin Salatut Elämät sylissä istuen. Ja tietysti rapsutuksia pitää tulla koko ohjelman ajan! Tellu on siis oikein ihmisrakas sylikissa ja seuraa kodin puuhia joka paikassa. Ruuaksi tämä hieno tyttönen kelpuuttaa sekä purkkiruuan, että lihan ja kalan. Tellu lähtisi mielellään siskonsa Stellan kanssa samaan kotiin, mutta tarvittaessa myös yksin. Koiraperheessäkin tämä tyttönen tulee todennäköisesti toimeen.

KULUKORVAUS kissanpennusta on 120€. Kulukorvauksella kissanpentu on saanut matolääkkeet, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi.