Tekla

14.03.2014

Alkuperä: Suomi

17.9.2020 Tekla löysi uuden kodin ja palvelusväen Tuusulasta

Teklasta ei oteta enempää kyselyjä vastaan.

***

Seurallinen tyttö Tekla on 6-vuotias pitkäkarvainen maatiaiskissa, joka rakastaa rapsutuksia.

11.8.2020
Tekla on rauhallinen ja herttainen seuraneiti, jonka harrastuksiin kuuluu mm. mehupilleillä leikkiminen oman ihmisen kanssa. Sijaiskodissa Tekla on ollut ainoa kissa ja nauttinut saamastaan huomiosta täysillä. Ennen Rekkujen sijaiskotiin saapumista Teklalla oli kissakaveri, jonka kanssa tuli kuitenkin ongelmia ja kissat päädyttiin erottamaan toisistaan.

Sijaiskotiin saapuessaan Tekla keräsi hetken rohkeutta vaatekomerossa ja makuuhuoneessa ennen, kuin uskalsi tutustua muihin huoneisiin. Nyt hän nukkuu keskellä lattiaa tassut taivasta kohden.

Tekla on mielellään mukana arjen askareissa. Syliin Tekla antaa ottaa itsensä ja on muutenkin tottunut käsittelyyn. Sohvalla hän mieluummin makoilee vieressä lähietäisyydellä, kuin istuu sylissä. Keittiön pöydällä Tekla nukkuisi mielellään päiväuniaan, mutta siitä käydään päivittäin neuvotteluita onko se sopivaa vai ei. Myös kangassohvaan tarttuisi kynnet niin kivasti, silloin kun raapimispuu on liian kaukana.

Lapsiperheessä Tekla ei ole ollut, joten ensisijaisesti näkisimme Teklan sijoittuvan kotiin jossa on vain aikuisia tai jo isompia lapsia.

Teklan turkki vaatii harjausta, jota kissaneiti antaa tehdä, jos ei intoudu leikkimään harjan kanssa.

Ruuaksi Tekla kelpuuttaa nappulat. Märkäruuasta hän mielellään nuolee nesteen, mutta ateria muilta osin tahtoo jäädä lautaselle. Teklan hiekkalaatikossa kannattaa olla korkeat reunat, sillä neiti peittää jälkensä hiekat pölisten.