Teemu

04/20 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

12.10.2020 Teemu muutti omaan kotiin Helsinkiin.

****

Teemusta ei oteta tällä hetkellä enää kyselyitä vastaan.

****

Teemu on rohkea ja riehakas n. 6  kuukauden ikäinen poikapentu . Teemun mielipuuhaa on silityksien ja huomion saaminen sekä yleinen juoksentelu ympäri asuntoa. Teemu etsii kotia yhdessä veljensä Tapion kanssa.

28.9.2020

Teemu pitää suuresti kiipeilystä ja erilaisista raapimismahdollisuuksista. Olisi mahtavaa, jos Teemulla olisi useita korkeita paikkoja, joissa kiipeillä ja myös paikkoja kynsien teroittamiseen.

Tämä punainen kissapoika on kaikkiruokainen ja rakastaa laadukasta kissanruokaa ja myös ihmisten ruoka maistuu enemmän kuin hyvin. Ruokaa pitää tulla vähintään haistelemaan ja silmän välttäessä Teemu saattaa myös ryhtyä ruokavarkaaksi, joten tarkkana saa olla.

Teemu on kova kehräämään ja pienikin katse häneen päin riittää laittamaan surinamoottorit käyntiin. Teemu tykkää olla ihmisen vieressä koko ajan ja seurata kaikkia arjen puuhia kovalla mielenkiinnolla. Poika on kova riehumaan ja aktivointiin tulisikin panostaa, jotta hänellä olisi riittävästi tekemistä eikä turhautuminen iske. Teemu ei arastele yhtä lailla vieraita kuin veljensä, kunhan saa itse nuuhkia ja tutustua uusiin ihmisiin rauhassa.

Tässä on iloinen kaksikko perheeseen, joka arvostaa touhukasta menoa ja pienten tassujen töpsötystä paikasta toiseen ja tietysti sen oman ihmisen sydämeen.