Tau (nyk. Taku)

Lisätty sivulle: 2014-11-11

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Tau (nyk. Taku)
21.12.2014 Tau sai kodin Helsingistä toisen kissan kaverina.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

23.2.2016 Saimme kotiin joulukuussa 2014 ihanan kisuliinin Taun. Oltiin aluksi kyllä vähän epätoivoisia, koska hän ja meidän vanhemppi kissa Kity ei oikein tullut keskenään toimeen. Oli tosi ressukka ja melkein koko ajan piillosssa kiukaan takana tai sitten sängyn alla. Mutta me emme luovuttanneet, nyt on mennyt vuosi ja Tau on ihan mahdoton kisu. Juokseee ja hyppii niin että pitää kaikki kevyet tavarat piillottaa. Kityn kanssa ei ihan vielä sydänystäviä ole mutta pikku hiljaa. Meille Tau ei ole enää Tau vain Taku ja hän tunnista sen nimen heti ekalla sanomisella. Olemme niin onnellisia että voisimme sitä jakaa muillekin ja sanoa vaan että ei ikinä kannatta luopua toivosta. Pitää olla vaan kärsivällinen.

***

Leikattu naaraspentu, synt. noin 1.7.2014, kotihoidossa Vantaalla.

6.12.2014 Tau on reipastunut kotihoidossa ja sen persoona on tullut esiin. Fiksuna kissa Tau antaa ensin siskonsa “tarkistaa” tulijan ja kun Tiu on käynyt moikkaamassa hoitohuoneeseen tullutta hoitajaa ja aloittaa kehräämään, Taunkin kehräys alkaa kuulua ja se kuuluukin kauas. Hetken päästä Tau on myös kerjäämässä silityksiä ja rapsutuksia. Tau rakastaa herkkuja ja niiden avulla ujon Taun saa houkuteltua jopa syliin.

Tau etsii aikuiskotia tai kotia, jossa lapset ovat jo vähän isompia. Se hakee turvaa siskostaan Tiusta, joten yhteinen koti tytöille olisi mieluisin vaihtoehto. Joka tapauksessa Taunkin tulevassa kodissa olisi oltava reipas kiltti tyttökissa sille kaveriksi.

11.11.2014 Tiu, Tau ja punainen poika Tulkku saatiin talteen yhdistyksen loukutusprojektin yhteydessä. Kaikki paikan pennut luultiin jo saaneen kiinni, mutta pihapiiriin ilmestyikin vielä muutama lisää. Vanhassa navetassa majailleet pennut tulivat ruoan perässä pyörimään talon ympärille, ja ne saatiin otettua kiinni.

Varhainen pentuaika tällä kolmikolla on mennyt ilman ihmiskontakteja ja kotihoitopaikassa onkin nyt opeteltu läheisyyttä ja käsittelemistä. Ujon luonteensa puolesta pennut eivät sovi perheeseen jossa on pieniä lapsia, ja kotona tulisi olla reipas kissakaveri näyttämässä mallia. Muihin, aikuisiin kissoihin kolmikko olisi menossa innolla tutustumaan. Pikkuiset tuntuvatkin muita lajitovereita nähdessään olevan kuin eri kissoja, häntä nousee pystyyn ja kehräys lähtee käyntiin! Ihmisiä jännitetään vielä vähän enemmän.

Tau oli kolmikon säpäköin pentu, joka ehkäpä juuri tulisen luonteensa takia uskalsi ensimmäisenä ruveta hoitotädin kanssa leikkimään. Vaikka tutullekin ihmiselle saatetaan vielä sähähtää, kehräys hyrähtää kuitenkin sylissä hetken rapsuteltua käyntiin.

Kolmikon taustasta voit lukea lisää yhdistyksen blogista.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta niin ota yhteyttä varaajaan (tiedot sivun alalaidassa). Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180 €. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.