Tassu (nyk. Onni)

Lisätty sivulle: 2007-07-25

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Tassu (nyk. Onni)
11.12.2007 TASSU PÄÄSI OMAAN KOTIIN

****

KUULUMISIA omasta kodista:

15.12.2007 Hei kaikille, eli terveisiä Rastilasta. Meille kuuluu mahtavaa. Onni on jo kotiutunut ja ottanut parhaatkin paikat omikseen. Tytöt Lissu ja Wilma tönivät ja tuuppivat mutta Onni pitää huumorilla puolensa. Palloleikit menevät jo yhdessä.

Eilen kastroitiin ja olihan se liikuttavaa, kun poika nukkui sylissäni 3 tuntia. Kauniimpaa kollia saa hakea. Ihanat silmät ja kaunis katse. Oikea helmi.

Lissu, Onni ja Wilma, meidän ihana laumaelämä jatkuu.

Ei voi taaskaan muuta kuin kiittää kaikkia kissaihmisiä jotka huolehtivat eksyneistä ja kodittomista. Rukoilen puolestanne ja lähetän jaksamista. Olette ihania!

Yksi onnellinen rakkautta saava ja antava…Rita

****

UROS, noin 7-7,5kk (syyskuussa 2007) / Järvenpäässä

31.8.2007 Kuulumisia: Tassun sisarukset lähtivät jo omaan kotiin ja nyt olisi jo Tassunkin vuoro. Tassun laumaan kuuluu nyt kolme aikuista ja viisi pentukissaa ja hyvin tulee juttuun kaikkien kanssa. Päivät Tassu viettää isojen kissojen kanssa yläkerrassa nukkumassa ja iltaisin tulee pentujen kanssa leikkimään. Sylissä Tassu pysyy hetken aikaa, ja jos Tassua menee rauhassa silittelemään kun se lepäilee, voi kisu kehräilllä pitkän aikaa tyytväisenä. Uskon että Tassusta kehkeytyy vielä ihan reipas kaveri!

17.8.2007 Pieni kollipoika on hyvin sopeutunut uuteen kissalaumaansa, jossa on Taika-siskon lisäksi kolme aikuista kissaa. Alkusähinöiden jälkeen touhua ja tohinaa riittää! Parhaiten hippaleikit luonnistuu kuitenkin Taika-siskon kanssa joka voisikin olla mukavaa saada seuraksi omaan kotiin. Tassu on vielä hieman arka ihmisiä kohtaan, mutta jos uudella perheellä on aikaa ja rauhaa niin melko varmasti tästä voi vielä sylikissankin saada. Tie tämän kissan sydämen käy hyvän ruuan kautta. Kuuluvimmat kehräykset Tassu päästää kun ilmoilla on herkulliset tuoksut, eikä poika epäröi niitä herkkuja metsästää myös ihmisten lautasilta. Vielä on vähän talon tavoille oppimista :) mutta toisaalta sylissäpito- ja silitysharjoitukset onnistuu parhaiten juuri herkkujen äärellä. Tassun arvioitu syntymäaika on 21.4.2007, josko sitä pääsisi omaan kotiin ennen neljän kuukauden täyttöä?

25.7.2007 Pieni pesue Tinka, Taika ja Tassu odottavat kovasti omaan kotiin pääsyä joko yhdessä tai erikseen (kuvassa myös pentueen entinen asumus joka ei niin kehuttava ole edes kesäkelillä).

KULUKORVAUS leikatusta aikuisesta kissasta on 100€ ja leikkaamattomasta pennusta 90€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Yli 6kk ikäiselle kissalle on tehty lisäksi myös fel- ja fiv -testit. Kissalla on oma virallinen eu-passi josta toimenpiteet käyvät ilmi.