Tase

06/2017 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

 

18.1.2018

Tase loukutettiin siskonsa Tuloksen kanssa noin luovutusikäisinä ulkoa.
Aluksi pelokkaat ja villit tytöt olivat samassa paikassa, mutta pian ne erotettiin eri koteihin, jotta kesyyntyminen etenisi paremmin. Tase oli kaksikosta villimpi ja aluksi vastassa olikin pelokas, sähisevä ja kynsin hampain puolustautuva kissanrääpäle.

Pikkuhiljaa Tase on kuitenkin tottunut ihmisiin ja nykyään joka risahduksesta ei enää juosta karkuun sohvan alle, vaan jäädään uteliaasti katselemaan. Ruokakipon äärellä saa varovasti jo hieman silittääkin ja öisin Taseen voi löytää sängyn jalkopäästä nukkumasta tai ihmisen naamaa tutkimasta. Uudessa kodissa tulee siis varautua jatkamaan työtä kesytyksen parissa.

Sijaiskodin kissojen kanssa Tase tulee toimeen erittäin hyvin, ja niiden läheisyys selvästi antaa pikkukissalle hurjasti lisää rohkeutta. Kissakavereiden kanssa Taseesta onkin kuoriutunut varsinainen painijustiina, joka tempaisee sijaiskodin ison kollin niskalenkillä alas sohvalta. Tase leikkii myös mieluusti yksinkin huiskalelun ja leluhiirten kanssa.

Uudessa kodissa tulee olla leikkisä nuori kissakaveri, jonka kanssa jatkaa paini-ja hippasleikkejä ja joka auttaa Tasetta rohkaistumaan edelleen. Koirista Taseella ei ole kokemusta mutta luulisin että utelias pikkukissa tottuu kiltteihin koiriinkin. Muuten Tase on hyvin kiltti kissa, eikä ole ainakaan toistaiseksi harrastanut kirjahyllyssä kiipeilyä tai vessapaperirullaveistosten muotoilua. Ruuan suhteen Tase on hyvin vaatimaton, kaikki kelpaa ja ihan perus märkäruoka on hänen lemppariaan.