Tarzan (nyk. Seppo)

Lisätty sivulle: 2013-09-05

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Tarzan (nyk. Seppo)
10/2013 Tarzan on saanut oman kodin.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

5.1.2014 Seppo on sopeutunut hyvin meille, on utelias ja leikkisä. Seppo viihtyy lapsien seurassa ja tykkää erityisesti köllötellä sylissä rapsuteltavana. :-)

***

Leikattu uros, noin 2-4 v. kotihoidossa Eurajoella.

Kuulumisia kotihoidosta:

12.9.2013 Tarzan on huomionkipeä kissaherra, joka viihtyy myös omissa oloissaan mutta haluaa myös paijausta, jolloin hän pääsee puskemaan ja osoittamaan kiintymystään. Kolmen naaraan kanssa Tarzan ei oikein väleissä ole mutta ei toisaalta käyttäydy erityisen aggressiivisestikaan. Sähisemällä ja murisemalla osaa myös ilmoittaa jos toinen tulee liian lähelle. Kaiken kaikkiaan hän on kuitenkin siisti ja mahtava kissapersoona

4.9.2013 Tarzan, metsien kollipoika, on reilun vuoden ajan pyörinyt erään talon pihassa. Tarzan ei tullut ihmisen lähelle, kävi syömässä roskiksista ja perhe ajatteli että kyseessä on villikissa, kun kissa oli kovasti rähjäisen oloinen ja leikkaamaton, eikä selvästi kuulunut kenellekään eikä ketään sitä ollut kaivannut.

Tarzan loukutettiin ja se oli menossa lopetukselle, kunnes päädyin katsomaan tarkemmin loukussa säntäillyttä kollipoikaa. Jokin Tarzanin silmissä kertoi, että kyseessä ei olekaan villikissa. Laitoin käteni varovasti loukkuun ja päätin kokeilla, mitä tapahtuu kun yritän silittää kissaa. Aluksi sitä jännitti kovasti, sitten se rentoutui ja ojensi leukansa rapsuteltavaksi <3. Siinä samassa lopetus vaihtui kastraatioksi!

Tarzan sai siis uuden mahdollisuuden elämälle! Se on varmasti aikoinaan ollut jonkun kissa, kauan sitten. Mutta nyt tämä ujo, suloinen maatiaiskolli on Rekku Rescuen loukusta uuteen kotiin- projektin kodinetsijänä kotihoitopaikassa, ja tutustuu elämään sisäkissana. Tarzan rakastaa hellyyttä ja silittelyä, toivottavasti joku vielä näkee tämän ehkä monen mielestä tavallisen näköisen, kissan kauneuden ja tarjoaa sille kodin!

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta niin ota yhteyttä varaajaan puhelimitse. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi. Kissanpentujen luovutusikä on vähintään 12 viikkoa.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, perusrokotukset, tunnistemikrosirun ja kissa on leikattu. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.