Tarja (nyk. Mämmi)

Lisätty sivulle: 2014-02-05

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Tarja (nyk. Mämmi)
28.2.2014 Tarja sai kodin Helsingistä toisen kissan kaverina.

***

Kuulumisia kodista:

8.10.2015 Hyvin on sujunut, tyttö on oikein ihana luonteeltaan. :) Se on ihan mun tyttö, tykkää olla sylissä kun nostan sen lattialta ja kävelen ympäri asuntoa tai kattellaan yhdessä ikkunasta ulos. Sillä ei oo ikinä kiire siitä pois. Kauheesti ei ite syliin muuten tule, mutta silittyksiä ja rapsutuksia aina silloin tällöin hakee. Muuten on tosi rauhallinen, mutta välillä ne yhdessä Mellun kanssa villiintyy hurjaankin leikkiin. Mutta ihan leikkimielessä onneksi vain! :)

Mämmi on todella seurallinen ja kiltti, sille tuli kotiutus aikana jotenkin meidän sängystä sellainen turvapaikka, että jos koittaa vaikka olohuoneen puolella silittää niin se juoksee makkariin, katsoo seurataanko ja hyppää sitten sängylle. Siinä antaa sitten silittää ja leikkii ja puskee yms. Tänään se tuli heräämisen jälkeen, kun ei oltu vielä ehditty nousta niin sänkyyn silityksiä hakemaan ja sanomaan huomenta. Se on aivan ihana! Rokotukset ollaan käyty kesällä uusimassa, lääkäristä se ei tykännyt yhtään. Mellu tuli kopasta ulos, mutta Mämmi jähmetty sinne koppaan kun mikäkin patsas ja siellä ois halunnu pysyäkin. :D Varmaan ainut asia mitä se inhoaa oikeasti. Mutta! Onneksi lääkärillä ei tarvitse usein käydä.

2.3.2014 Tarja (meillä kutsutaan Mämmiksi :D ) oli ensimmäisen illan tosi arka, piilossa sängyn alla. Yöllä, kun itse nukuttiin päätti hän vähän tutkia paikkoja, söikin jopa kiltisti kaiken ruuan minkä annoin. Äkkäsi vaatekaappimme liukuovet, koitti saada ne auki ja äänteli siinä, kyllä saatiin pari kunnon maukaisuakin jopa! Kun sai ovet auki niin siellä sitten juoksenteli edes takaisin koko yön. :) La aamunkin siellä oli, koitin välillä vähän silitellä piilossa olemisesta huolimatta, ja pienen kehräyksenkin sain. Välillä käänsi päänsä seinään päin merkiksi että nyt riittää. Päivällä sain leikitettyä jonkin aikaa. Yksin leikkinyt paljonkin, leluja saa aina välillä etsiskellä.

Tänään löysin nurkasta kahden jätesäkin välistä, otin syliin ja ihan kiltisti siinä olikin. Laskin siitä sängylle ja oi sitä puskemisen ja rapsutuksien määrää minkä halusi, pari pusuakin saatiin jo. Ujous kumminkin lopulta taas hetken päästä voitti ja sängyn alle siirryttiin.

Ihan terveeltä on tyttö vaikuttanut, ruoka maistuu ja hiekkalaatikolla käydään, leikkaushaavakin näyttää hyvältä.

Kyllä siitä vielä ihana ja seurallinen kotikissa saadaan! :)

***

Leikattu naaras, noin 6 kk, kotihoidossa Helsingissä.

Kuulumisia kotihoidosta:

5.2.2014 Tarjan elämän alkutaipaleella ei ollut riittävästi ihmiskontakteja, ja sen kesytys onkin vielä kesken. Tarja uskaltaa tulla lelun perässä jo syliin ja kerjää ruokaa siinä missä veljensäkin, mutta koskettaminen on Tarjan mielestä erittäin epäilyttävää ja poistuukin samantien paikalta jos näyttää siltä että silittävä käsi on liian lähellä.

Tarja ei sovi lapsiperheeseen ja olisi hyvä, että uudessa kodissa olisi kiltti kissakaveri odottamassa.

Kari, Tarja ja Pauli ovat tulleet Rekkujen hoitoon Porista.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta niin ota yhteyttä varaajaan (tiedot sivun alalaidassa). Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120 €. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, perusrokotukset, tunnistemikrosirun ja kissa on leikattu. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.