Tare

Lisätty sivulle: 2012-07-30

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Tare
3.9.2012 TARE MUUTTI OMAAN KOTIIN HÄMEENLINNAAN SANTTU-KISSAN KAVERIKSI

*****

UROSPENTU, noin 12 viikkoa (elokuun alussa 2012) kotihoidossa Vantaalla

11.8.2012 Siskoilla on jo omat kodit, nyt vielä pojillekin sellaiset! Tare ottaa asiat aika lunkisti, ihana sylipoika tykkää köllötellä kainalossa hellittävänä ja tulee hyvin toimeen hoitopaikan omien kissojen kanssa. Alun pullistelut johtuivat pikkuherran omasta epävarmuudesta, isompien kanssa Tare on nyt tyttöjä enemmän nähtyään näyttänyt olevan oikeastaan melkoisen alistuva, tyyli on vähän varovaisen tuumiva, mutta tuttavuutta tehtyään painileikit sujuvat yksissä tuumin. Vieraita ihmisiä tämä tulee kyllä moikkaamaan häntä pystyssä ja on reipas poika, tykkää myös edelleen toisinaan jutella vienolla äänellään :) Tare on porukan isoin joten ehkäpä hänestä kasvaa iso kolli? Tarella on silkkinen turkki ja selässä upeat tabby-kuviot jotka eivät kuviin ole kunnolla vielä ikuistuneet.

Tätä päivitellessä molemmat pojat olisivat ojentamassa auttavaa tassuaan ja pyörivät kehräten ympärillä ja kuikuilevat josko pääsisivät itsekin kirjoittamaan pari sanaa :D

31.7.2012 Ihanainen, juttelevainen ja kehrääväinen nelikko Tare, Stitch, Mushu ja Tiana saapuivat Satakunnan suunnalta kotihoitoon pääkaupunkiseudulle ja heti alkuun oli pikkukissojen matkassa huonoa tuuria. Matokuuri veti nelikon hyvin huonovointisiksi, ruoka ei maistunut eikä pikkuisten painot nousseet – hoitajan homma oli nesteyttää ja ruiskuruokkia pentuja kunnes ruokahalu alkoi pikkuhiljaa palailla. Ilmeisesti tullessaan hyvin matoiset pikkukissat on nyt vaikeuksien jälkeen madotettu useampaan kertaan ja rokotettu kahdesti, ja kaikki neljä ovat reippaita, hyvinvoivia, energisiä ja ihan valmiita lähtemään omaan kotiinsa :)

Kaikki neljä ovat reippaita ja mahdottoman kovia kehräämään! <3

Tare on porukan päättäväinen pikkukingi, ainoa joka on alkuun isotellut hoitopaikan omille kissoille, onneksi isojen tyttöjen ei tarvitse moisen rääpäleen pullisteluista välittää ;) Tare on hieman vilkasta velipoikaansa rauhallisempi, viihtyy sylissäkin rapsuteltavana ja hellittävänä, parhaat leikit on kuitenkin painit sisarusten kanssa. Tare osaa kertoa kun kaipaa jotain, etenkin ruoka-aikaan tältä pojalta käy täpäkin käsky “mäyyyy!”, vaikka ääni onkin vähän säälittävän pieni :)

KULUKORVAUS kissanpennusta on 120€. Kulukorvauksella kissanpentu on saanut matolääkkeet, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi.