Tara

Lisätty sivulle: 2014-08-17

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Tara
1.9.2014 Tara ja Zelda saivat kodin Helsingistä.

***

Kuulumisia kodista:

7.9.2014 Tara ja Zelda muuttivat meille maanantaina 1.9. Tytöt ovat kotiutuneet hienosti! Jo ensimmäisenä iltana parin tunnin kyyhötyksen jälkeen lähdettiin tutkimaan uutta kotia ensin seinänvieruksia pitkin kulkien, mutta jo seuraavana päivänä pahin ujostelu oli ohi ja jo keskilattialla juostiin, telmittiin ja leikittiin. Ruoka maistuu ja hiekkalaatikolla ollaan käyty asiallisesti.

Tara on Zeldaa rohkeampi. Tulee helpommin lähelle ja puskemaan. Zelda on kuitenkin paljon läheisyydenkipeämpi. Syliin tultua hänelle tulee onnellinen ilme ja nauttii silityksistä ja rapsutuksista niin kauan, että silittäjän käsi alkaa jo väsymään.

Ihanat tytöt ja keskenään mitä parhaimpia ystävyksiä. Terveisiä sisaruksille ja äiti Milalle!

***

Leikattu naaraspentu. Luovutus aikaisintaan 29.8.2014. Kotihoidossa Helsingissä.

17.8.2014 Tara on todella utelias pikkukissa. Kaikki uudet paikat kiinnostaa kauheasti ja jos pääsy jotenkin on estetty tietylle alueelle tai huoneeseen, on Taran pakko jotenkin sinne päästä. Tara on kova painimaan, mutta leikkii myös paljon itsekseen. Tara on ehkä itsenäisin pennuista. Sylissä Tara ei kauheasti viihdy (pelkää varmaan, että annetaan jotain lääkettä) vaan miukuu kovasti ja rimpuilee ellei ole todella väsynyt (yhdestä kuvasta näkee, että on jopa ainakin kerran nukahtanutkin syliin). Lattialla silittelystä tykkää kuitenkin paljon ja kehrää kuuluvasti.

Rico, Tico, Tara, Zelda ja Ruu sekä emo Mila ovat alkujaan Porin tienoilta ja tulivat Helsinkiin kotihoitoon pentujen ollessa 4-5viikon ikäisiä. Kaikki pennut ovat luonteeltaan todella kilttejä, vilkkaita ja leikkisiä. Eivät pure tai raavi. Korkeintaan sähisevät, jos pelästyvät jotain. Välillä myös murisevat toisilleen, puolustaessaan esim. herkkupalaa. Pennut leikkivät keskenään, mutta myös itsekseen. Ovat tottuneet vieraisiin aikuisiin ja lapsiin. Pennut on matolääkitty ja kynsiä on leikattu useaan kertaan eli ovat tottuneet myös epämielyttävämpiin hoitotoimenpiteisiin. Pennut ovat sisäsiistejä ja muutenkin siistejä kissoja.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta niin ota yhteyttä varaajaan (tiedot sivun alalaidassa). Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180 €. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.