Tappura (nyk. Taateli)

Lisätty sivulle: 2013-08-29

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Tappura (nyk. Taateli)
17.9.2013 Tappura muutti omaan kotiin Helsinkiin toisen kissan kaveriksi.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

11.2.2015 Tappura-nimi on kokenut pienen väännöksen matkan aikana, ja kissa tottelee (tai no, tottelee ja tottelee) nykyään nimeä Taateli. Taateli on varsinainen sylikissa, tälläkin hetkellä purisee tyytyväisenä sylissäni. Se on myös kova antamaan pusuja, ja välillä se saattaa nuolla kättäni 10 minuuttia putkeen, varsinkin jos iholla on jotain voidetta tms. Harvoin on tavannut kissaa jolla on kerta kaikkiaan niin positiivinen asenne kuin tällä pienellä (3,2 kg). Taateli onkin hurmannut sekä perheeni että ystäväni, pääsipä se uutena vuotena edustamaan monen kaverini instagramiinkin, kun oli niin kovasti kaveria ja poseerasi hienosti kuvia varten. Taateli on käynyt myös yliopistolla, jossa se pääsi tutkimaan professorin huonetta – hän ei ollut sille edes vihainen vaikka pari kirjaa saattoi siinä tohinassa joutua lattialle. Välillä olemme käyneet myös tapaamassa kissa- ja koirakavereita kaverini ja vanhempieni luona, varsinkin vanhempieni vanhasta Tuuts-herrasta Taateli tykkää paljonkin.

Ohessa myös kuvia, tässä vähän tietoa mitä missäkin on.

1: eka ilta kotona. Pohdittiin tuliko otettua kissan sijaan mangusti. (Tekee muuten tuota takajaloilla seisomista edelleen)
2: Joskus on vähän liian utelias omaa parastaan nähden: kuumalla hellalla kun ei kannattaisi leikkiä. Onneksi tassu parantui hyvin.
3: Arto-kaverin kanssa ulkoilemassa. Dr. Evil (Arto) ja Mini-me (Taateli) – Arto on tuplasti isompi, mutta muuten ovat ihan saman näköisiä.
4: Neiti elementissään. Tämän temppuja seuratessa ei muuten tule tylsää!
5: Kesällä ulkosalla. Oli vähän jännää.

***

Leikattu naaraspentu, noin 10 vkoa (vko 35), kotihoidossa Vantaalla. Luovutusiässä vko 37 lopussa

29.8.2013 Tappura on Vikkelä pikkuviikari, joka lähtisi mielellään samaan kotiin siskonsa Kipinän kanssa (tai toisen vilkkaan kissan kaveriksi). Energinen ja sosiaalinen menijä, joka ei aina muista, että ihmistä ei olekaan sopivaa käyttää kiipeilypuuna. Herkkinä hetkinä kehrää ja nukkuu kainalossa, villikkovaihteella mennään sata lasissa ja purraan hoitotätiä varpaasta. Rajujen leikkiensä takia ei välttämättä ihan pienten lasten perheeseen.

Siskokset Louna, Kipinä ja Tappura ovat tulleet noin kolmiviikoisina yhdistykselle kotihoitoon ja ovat lähtöisin Satakunnasta.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta niin ota yhteyttä varaajaan puhelimitse. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi. Kissanpentujen luovutusikä on vähintään 12 viikkoa.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180€. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.