Täplänenu

Lisätty sivulle: 2011-09-20

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Täplänenu
9.1.2012 TÄPLÄNENU MUUTTI OMAAN KOTIIN TUUSULAAN

****

UROS, noin 6kk (joulukuussa 2011) kotihoidossa Helsingissä

17.12.2011 Täplänenu sai uusia leikkikavereita samaan hoitopaikkaan tulleista Tituksesta ja Spartacuksesta. Täplänenu, eli tuttavallisemmin Täplis on energinen ja riehakas, leikkii kaikkien kanssa ja yrittää saada niitä mukaan kaikenlaiseen kepposteluun:)

22.11.2011 Täplänenu odottaa omaan kotiin pääsyä edelleen, mistä oma koti tälle veikeälle “nenupojalle” ?

28.10.2011 Täplänenun sisko Nuppusuu ja veikka Raitapöksy ovat jo muuttaneet orpokodista maailmalle aikapäiviä sitten, mutta Täplänenu yhä odottaa sitä ikiomaa kotiaan. Olisiko Sinun sydämessäsi tilaa yhdelle reippaalle ja suloiselle pikku kollinalulle?

Täplänenulle on vaaviajoistansa kasvanut piiiiitkät raajat ja kovin on hoikkeliini muutenkin varreltansa, mutta tassut ovat muhkean kokoiset valkoisine sievine nilkkasukkineen. Pojalla on myös siisti valkoinen ruokalappu kaulassa ja tietenkin se täppä nenän päällä. Masu on myös hohtavan valkoinen, poju pitää hyvää huolta puhtaudestaan ja asiat on aina tehty sinne minne pitääkin, huolella ja hartaudella ja aikaa säästämättä myös peitetty piiloon.

Täplis on reipastunut kovin ja häntä voi jo huoletta käsitellä ja helliä pojan siitä närkästymättä, päinvastoin. Alusta asti on juuri tämä veijari ollut se, joka on kömpinyt illan tullen hoitomamman viekkuun nukkumaan, sisarusten valitessa mieluummin nukkukavereikseen toisensa, tai hoitoperheen sijaisäippä -tai iskäkissan.

Täplis tulisi varmasti mainiosti juttuun ainoanakin kissana, niin tomerasti poika pelailee itsekseen palloradalla ja riepottelee leluja, mutta tietenkin aina mukavampaa jos lapsella on leikkikaveri tai vaikka useampia.

24.10.2011 Lisätty suloisesta Täplänenusta uusia kuvia :)

29.9.2011 Täplänenu sisaruksineen kävi eläinlääkärissä saamassa rokotukset ja mikrosirut, joten nyt tämä poppoo olisi valmiina lähtemään omiin koteihinsa.

20.9.2011 Raitapöksy, Nuppusuu ja Täplänenu ovat alunperin kotoisin Satakunnasta, mutta siirtyivät pari viikkoa sitten kotihoitoon Helsinkiin. Kuten kotihoitaja toteaa: “Kissanpentuja un, dos, tres. Ovat kohtapuolin valmiita lähtemään let`s go kohteeseen numero uno. Saletisti natsaa! :D ”

Täplänenu on noin 12-viikkoinen persoonallinen ja suloinen kollin alku. Rakastaa ruokaa, leikkimistä ja puutarhatöitä. Hoitokodin kaikkiin viherkasveihin on nyt vaihdettu Täplänenun ja sisarusten toimesta uudet mullat. Täplänenu on sisarusparven ujoin tapaus, mutta rohkaistuu päivä päivältä. Ja namipaloilla saa ihmeitä aikaan; nämä lapsukaiset heittävät vaikka kuperkeikkaa kinkkusiivusta!

Kulukorvaus kissapennusta on 100 euroa. Kulukorvauksella kissanpentu on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun.