Täplä

24.05.2017

Alkuperä: Suomi

25.1.2022 Täplä muutti Emilion kanssa yhteiseen loppuelämän kotiin.

31.1.2022 Kuulumisia uudesta kodista:

“Tässä ensimmäisiä kuulumisia Emiliolta ja Täplältä meidän kodista. Pojat ovat sopeutuneet todella hyvin. Odotimme heidän kotiin tullessa juoksevan ihan alkuun sängyn alle tms johonkin muuhun suojaisaan paikkaan piiloon, mutta molemmat lähtivät heti reippaasti tutkimaan taloa ja viettivät jo samana iltana aikaa meidän asukkaiden parissa. Sittemmin Emilio on löytänyt itselleen mukavan oleskelupaikan vaatekaapista, Täplä hengailee pääasiassa sohvalla tai isolla sängyllämme. Iltaisin molemmat pojat tulevat iltaruuan jälkeen sohvalle viettämään yhdessä aikaa.

Meihin ihmisiin molemmat ovat tottuneet tosi hyvin. Eilen Emilio kiipesi sohvalla syliin, ja yöllä tuli vatsani päälle nukkumaan :) Molemmat hakeutuvat meidän seuraan, tykkäävät kovasti rapsutuksista, kehräävät ja polkevat etutassuillaan.”

***

Täplä on kiltti poikakissa, joka etsii kotia yhdessä Emilion kanssa.

14.12.2021

Täplä ja Emilio joutuivat muuttamaan aiemmasta kodistaan heistä riippumattomista syistä. Täplä on kaksikosta rohkeampi, mutta hänkin tykkää hakea tukea ystävästään Emiliosta. Täplällä on ollut hieman ylipainoa, mutta tarkemman ruokavalion ansiosta paino on alkanut karisemaan pois. Uudessa kodissa omistajien täytyykin olla perillä siitä, mikä kissanruoka on laadukasta ja minkälainen ruoka on kissalle terveellistä. Täplän ystävällä Emiliolla on aiemmin ollut virtsakiteitä, ja käytännön syistä johtuen molemmat pojat ovat syöneet virtsakiteitä liuottavaa kuivaruokaa, vaikka Täplällä ei ole koskaan havaittu minkäänlaisia virtsaongelmia. Täplä on kiltti kissa, hänet saa nostaa syliin ja tavallisimpien toimenpiteiden tekeminen onnistuu. Täplä ja Emilio ovat erottamaton kaksikko, joten heille etsitään yhteistä kotia.

Summary in English

Täplä is looking for a home with his brpther Emilio.

14.12.2021

Täplä is a kind male cat who came to foster care with his friend Emilio. Täplä was a little bit overweight when he came to foster care so the new owner needs to have some knowledge on what kind of feed is of good quality and healthy for cats. Täplä and his friend Emilio are inseparable so they will be adopted together.