Täplä-Teppo

01.06.2016

Alkuperä: Suomi

2.1.2018
Täplä-Teppo sai oman kodin Helsingistä Muba-nimisen kollin kaverina. Tepon ja Muban yhteiselo onkin alkanut mukavasti ja pojat ovat tulleet hyvin juttuun.

16.11.2017

Persoonallisen ja hauskan näköinen Teppo palautui takaisin Rekku Rescuelle kun kemiat eivät pelanneet uuden kodin kissan kanssa. Teppo asuu nyt kotihoidossa Helsingissä lapsiperheessä yhdessä toisen kissapojan ja rauhallisen koiran kanssa. Teppo on utelias ja rohkea kissa, joten sen kotiutuminen on ollut nopeaa. Heti saavuttuaan se tutustui reippaasti hoitopaikkaansa, ja muutamassa päivässä hyväksyi uudet ihmiset ja koirankin osaksi elämäänsä. Perheen kissa pelkäsi aluksi Teppoa, mutta Teppo voitti luottamuksen nopeasti rauhallisella käytöksellään. Nyt pojat ovat jo hyvät kaverit, ja rauhakin on toisinaan -ihmisen näkökulmasta- kaukana; paini kulkee ja hippaleikit maittavat. Teppo ei ainakaan toistaiseksi ole varsinainen “sylikissa”, mutta on luonteeltaan tosi kiltti ja nautiskelee silittelystä. Tämä nuoriherra ansaitsee ehdottomasti oman pysyvän kodin josta löytyy samanmielistä leikkiseuraa.

11.3.2017

Suloinen ja sosiaalinen Täplä-Teppo etsii edelleen omaa kotia. Teppo on jonkin aikaa hoidossa oltuaan rentoutunut ja innostunut leikkimään vähän vauhdikkaampiakin leikkejä, ja mm. hiirionkea Teppo jaksaisi jahdata vaikka kuinka kauan. Hän muistaa välillä omatoimisesti hakea kyseisen lelun hyllystä hoitajalle muistutuksesti leikin tärkeydestä, kunhan kaapin ovi on auki. Välillä täpläveikko tekeekin huimia ilmaloikkia ja spurtteja lelun perässä.

Täplä-Teppo on ollut aika levoton siskonsa muutettua uuteen kotiin, ja “Tepi” kaipaisikin reipasta ja sosiaalista kaveria uudessa kodissa, joka pitäisi nuoren herran virkeänä ja antaisi lajitoverina seuraa. Ruoka Täplä-Tepolle maistuu hyvin, ja hän on raksujen vähentämisen ansioista tyhjentänyt märkäruokakipponsakin mallikkaasti. Raksuja Teppo tykkää syödä aktivointikupista, josta se saa itse tassulla kaivella nappuloita syötäväksi.

26.2.2017

Veikeän näköinen Täplä-Teppo kaipaisi kovasti omaan kotiin, jossa olisi tarjolla kissaseuraa. Teppo on rauhallisemmanpuoleinen kissa, jonka leikit on leppoisia eli kovin riehakasta kaveria se ei kaipaa. Seuraa Teppo selkeästi kuitenkin haluaa, sillä siskonsa lähdettyä omaan kotiin se on ollut melko levoton. Missä olisi Tepon oma koti ja kaveri?

30.1.2017

Täplä-Teppo on mukava ja leppoisa kollikissa. Hoitopaikkaan saapuessaan Täplä-Teppo keräsi melko pitkään rohkeutta sohvan takana, ja uskalsi tulla tutkimaan uutta ympäristöä muutamien päivien kuluttua. Noin viikon jälkeen nuori herra nauttii jo rapsutuksistakin. Täplä-Teppo on siskonsa Pilkku-Pinjan tavoin todella lempeä ja helposti käsiteltävä kissa, kynsien leikkaaminen sujui ilman mitään ongelmia. Täplä-Teppo on rohkaistunut jo hieman leikkimäänkin hoitopaikassa, mutta kaipaisi aktivointia enemmänkin, sillä on hieman laiskanpulskea luonteeltaan. Täplä-Teppo tykkää seurailla talon tapahtumia sohvalta tai kopastaan käsin ja tulee paikalle, jos kuulee keittöstä rapinaa. Täplä-Tepolle sopisi seuraksi reipas ja leikkisä kolli pitämään sitä virkeänä ja liikunnallisena. Se voisi viihtyä myös ainoana kissana, jos se saa tarpeeksi leikittämistä ja muuta aktivointia pitämään sen virkeänä.