Täplä-Teppo

Lisätty sivulle: 2017-01-30

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Täplä-Teppo
20.3.2017 Täplä-Teppo sai kodin Helsingistä toisen kissan kaverina.

***

Leikattu uros, noin 2 v, kotihoidossa Vantaalla.

11.3.2017 Suloinen ja sosiaalinen Täplä-Teppo etsii edelleen omaa kotia. Teppo on jonkin aikaa hoidossa oltuaan rentoutunut ja innostunut leikkimään vähän vauhdikkaampiakin leikkejä, ja mm. hiirionkea Teppo jaksaisi jahdata vaikka kuinka kauan. Hän muistaa välillä omatoimisesti hakea kyseisen lelun hyllystä hoitajalle muistutuksesti leikin tärkeydestä, kunhan kaapin ovi on auki. Välillä täpläveikko tekeekin huimia ilmaloikkia ja spurtteja lelun perässä.

Täplä-Teppo on ollut aika levoton siskonsa muutettua uuteen kotiin, ja “Tepi” kaipaisikin reipasta ja sosiaalista kaveria uudessa kodissa, joka pitäisi nuoren herran virkeänä ja antaisi lajitoverina seuraa. Ruoka Täplä-Tepolle maistuu hyvin, ja hän on raksujen vähentämisen ansioista tyhjentänyt märkäruokakipponsakin mallikkaasti. Raksuja Teppo tykkää syödä aktivointikupista, josta se saa itse tassulla kaivella nappuloita syötäväksi.

26.2.2017 Veikeän näköinen Täplä-Teppo kaipaisi kovasti omaan kotiin, jossa olisi tarjolla kissaseuraa. Teppo on rauhallisemmanpuoleinen kissa, jonka leikit on leppoisia eli kovin riehakasta kaveria se ei kaipaa. Seuraa Teppo selkeästi kuitenkin haluaa, sillä siskonsa lähdettyä omaan kotiin se on ollut melko levoton. Missä olisi Tepon oma koti ja kaveri?

30.1.2017 Täplä-Teppo on mukava ja leppoisa kollikissa. Hoitopaikkaan saapuessaan Täplä-Teppo keräsi melko pitkään rohkeutta sohvan takana, ja uskalsi tulla tutkimaan uutta ympäristöä muutamien päivien kuluttua. Noin viikon jälkeen nuori herra nauttii jo rapsutuksistakin. Täplä-Teppo on siskonsa Pilkku-Pinjan tavoin todella lempeä ja helposti käsiteltävä kissa, kynsien leikkaaminen sujui ilman mitään ongelmia. Täplä-Teppo on rohkaistunut jo hieman leikkimäänkin hoitopaikassa, mutta kaipaisi aktivointia enemmänkin, sillä on hieman laiskanpulskea luonteeltaan. Täplä-Teppo tykkää seurailla talon tapahtumia sohvalta tai kopastaan käsin ja tulee paikalle, jos kuulee keittöstä rapinaa. Täplä-Tepolle sopisi seuraksi reipas ja leikkisä kolli pitämään sitä virkeänä ja liikunnallisena. Se voisi viihtyä myös ainoana kissana, jos se saa tarpeeksi leikittämistä ja muuta aktivointia pitämään sen virkeänä.

Täplä-Teppo luovutettiin Rekku Rescuelle uutta kotia etsimään kissasta itsestään riippumattomista syistä.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, toimi näin

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 130 €. Kulukorvauksella kissa on saanut kolmoisrokotuksen (calici, herpes ja kissarutto), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama ja se on vähintään kertaalleen madotettu. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru.fi-palveluun.