Täplä (nyk. Igor)

Lisätty sivulle: 2006-12-30

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Täplä (nyk. Igor)
12.3.2006 TÄPLÄ MUUTTI OMAAN KOTIIN

****

Täplä on maaliskuussa 2006 noin 7 kuukauden ikäinen erittäin kiltti urospentu. Reippaalla mustaturkkisella pojalla on valkoinen täplä rinnassaan. ´Täppylä´ haluaa ystävystyä kaikkien kanssa ja onnistuukin helposti murskaamaan paatuneemmankin sydämen. Hän tarttuu hellästi kynsillään ja nuoleskelee huomionhakuisesti. Täplän hyvästä seurasta nautitaan tällä hetkellä kotihoitopaikassa Tampereella, jossa hän majailee Noita-Akan ja Sinervon kanssa.

Täplä löysi hyvän kodin viime sunnuntaina 12.03.06. Hän muutti Tampereen Kalevaan kissarakkaan mummun luokse. Eila-mummu oli päättänyt kissansa kuoltua ettei uutta ottaisi. Kuitenkin kuultuaan minulla olevan mustan kissan (vanha pörri oli myös musta) hän parin valvotun yön jälkeen soitti aivan hengästyneenä ja kertoi haluavansa täplän ystäväkseen. Eilalla on tilava kerrostalokaksio, jonka täplä kuulema heti hyväksyi uudeksi kodikseen. Mummun ruuat maistuvat ja uudet lelut kiehtovat kovasti.

KUULUMISIA Täplästä, nykyisestä Igor-kollista toukokuussa 2006. Täplä asuu seniori-ikäisen Eila-naisen parhaana ystävänä, joka ei käytä s-postia, joten kuulumiset ovat Eilan ystävän kirjoittamat: Täplän nimi on vaihtunut Igoriksi ja hyvin menee. Eila ja Igor ovat parhaat ystävykset ja eivät paljoa erossa ole toisistaan. Lenkkeilyreissutkin ovat lyhentyneet, kun täytyy nopeasti palata kotiin Igoria silittelemään. Raakaruoka on maistunut hyvin, eikä musta katti ole onnistunut hajottamaan vasta kuin yhden maljakon :)