Tapka

Lisätty sivulle: 2014-09-29

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Tapka
25.10.2014 Tapka ja Hermanni saivat yhteisen kodin Salosta.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

9.11.2014 Pojat ovat kotiutuneet hyvin. Tulevat jo hyvin toimeen keskenään. Välillä meno on villiä ja välillä taas torkut ovat paikallaan.

***

Leikattu urospentu, syntynyt 18.7.2014. Kotihoidossa Helsingissä.

21.10.2014 Söpö poika etsii vieläkin kotia. Uusia kuvia lisätty.

29.9.2014 Tapka on sisukas ja utelias raitapaita. Tapka kiipeää syliin tervehtimään ja tutkii samalla hiukset ja vaatteista napit ja vetoketjut, ihan kaiken uuden. Missä vain rapisee, sinne Tapka tapsuttaa valkoisilla sukillaan. Tämä hurja huiskan saalistaja ei hevillä huiskasta luovu, jos vain on saanut sen vuorollaan kiinni. Tapka pyrkii aina emon ruokakupille, vaikka kaikilla on samaa ruokaa lautasilla.

Maminan pennut Creminka, Tlapka, Tapka, Mourek, Mikinka ja Miurek ovat aivan mahtavia – osaavat hiekkalaatikon käytön, syövät innolla kaikkea tarjottua ruokaa, antavat hyvin tehdä hoitotoimenpiteitä, tykkäävät ihmisen ja tietysti ennen kaikkea toistensa seurasta. Niitä on kiva leikittää ja ne kiipeävät tilaisuuden tullen pian syliin. Tällä pentueella on hyvä alku kotikissan elämään, koska ne ovat saaneet emonsa ja ihmisten huolenpitoa sekä toistensa opettavaista seuraa pienestä pitäen. Omassa kodissa pitäisi löytyä leikkisää kissaseuraa.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta niin ota yhteyttä varaajaan (tiedot sivun alalaidassa). Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180€. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.