Tapio

04/20 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

12.10.2020 Tapio muutti omaan kotiin Helsinkiin.

****

Tapiosta ei oteta tällä hetkellä enää kyselyitä vastaan.

****

Tapio on herkkäsieluinen ja todella kiltti n. 6 kuukauden ikäinen pieni poikakissa. Hän ottaa mallia ja rohkeutta veljestään Teemusta, joka on vilkas hulivili. Pojat etsivät yhteistä kotia.

28.9.2020

Tapsa tykkää paljon silityksistä ja sylissä olosta ja kehräys alkaakin kuulua heti, kun poika saa huomiota. Leikit sujuvat vauhdikkaasti pitkähuiskuisilla leluilla sekä juostessa rallia Teemun kanssa. Myös aktivointilelut ovat mieluisia ja niitä olisikin hyvä olla tulevassa kodissa. Tapio syö mielellään herkut aktivointilelustaan, kunhan on ensin tajunnut lelun idean. Hän on hieman perso ruualle ja olisikin hyvä, jos poikia pystyttäisiin ruokkimaan pienillä annoksilla useampana kertana päivässä.

Tapion mielipuuhaa on katsoa parvekkeelta alla meneviä ihmisiä ja vartioida muutenkin ulkomaailmaa. Tapio saattaa leikin yhteydessä hellyydenosoituksena tarrata hampaillaan ihmisen kädestä kiinni, sillä poika erehtyy luulemaan kättä leikkivälineeksi. Tämän vuoksi olisi hyvä, jos tulevassa kodissa ei olisi pieniä lapsia. Tapsa ei kuitenkaan tee tätä ilkeyttään, eikä kovalla voimalla, ja pian hän tajuaakin, että se oli vain käsi ja haluaa taas silityksiä.

Tapio saattaa välillä hämmentyä veljensä Teemun kovista iltaspurteista, mutta on vaan hyvä, että pojat laittavat toisensa juoksemaan. Tapio on vieraita kohtaan vielä epäilevä ja ujo, joten luottamuksen rakentamista tarvitaan ennen rapsutuksia ja leikkejä.

Kaiken kaikkiaan tämä on ihana parivaljakko sellaiselle perheelle, joka etsii loppuelämän perheenjäseniä vilkkaan ja herttaisen poikakaksikon muodossa.

Summary in English

We are no longer accepting inquiries about Tapio.

****

Tapio is a gentle and kind, about 6 months old male kitten. He seeks encouragement from his brother Teemu and they are looking for a home together.

Tapio loves attention and starts purring very quickly. He likes different kinds of toys and just running around with his brother. Activating toys are also in favour and they are a good way to serve his treats. Tapio loves food and therefore it would be ideal, if it was possible to feed him several times a day, with small portions.

Tapio loves to sit on the balcony and just watch people go by. He might accidentally grab a human´s hand with his teeth, while playing, but he doesn´t do this hard and it is not intentional. However, it would be better, if there were no small children in the family because of this.

Tapio is still a bit timid towards guests and therefore building trust is needed and advancing should be done on Tapio´s terms.

This lovely pair is very suitable for someone who is looking for new family members with energy and sweetness combined.