Tapi (nyk. Tapi-Marie)

Lisätty sivulle: 2006-12-30

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Tapi (nyk. Tapi-Marie)
3/2006 TAPI PÄÄSI OMAAN KOTIIN

****

KUULUMISIA omasta kodista:

26.7.2007 Moi! Meidän kuulumisesta onkin jo aika vieräyttänyt. Tapi-Mariesta on tullut ISO tyttö. Paino yli 5 kg! Keväällä meidän perheeseen tuli kissa lisäys kun Wilma saapui. Wilma on puhdas rotuinen korat kisu neiti. Tapin takia minä hänet kaveriksi otin. Tapi oli pitkään, selvästi kaivannut lajikaveria. Nämä kaksi ovatkin tänä päivänä erottamia kavereita. Tapi on hyvä isosisko Wilmalle. Pesee ja helli, mutta voi myös kyytiä antaa jos pikku neiti alkaa kukkoilemaan!

Joskus olen miettinyt että matot pitäisi varmaan liimata lattian kiinni, ne kun tyttöjen rallien jälkeen harvoin on siellä missä pitäisi olla. Kissat kaipaavat välillä omaa rauhaa ja nämä neidit eivät siinä asiassa ole poikkeuksia. Kun omista koloista siten ollaan herätty alkaa etsiminen missä kaveri on. Olen joskus pelästynyt oikein kunnolla kun jompikumpi alkaa ulvoa. Ääni muistuttaa lähinnä sitä mitä kissan ääni voisi olla jos on vähintään tassu tai häntä olisi irti!!

Tapi on kiltti ja tasapainoinen tyttö. Oikein unelma kissa. Kiitos Rekkulaiset kun pelastitte silloin aikoina minun rakkaan kisuni hyisestä Tallinnasta

3/2006 Mau kaikille! Tapi-Marie tuli minun luokseni 5.1.2006. Tapi on vilkas nuori neiti ja luonteltaan muistuttaa burmaa. Hän haluaa “auttaa” kotiaskareissa ja välillä luulen että hän itse luulee olevansa ihminen. Tapi on omistushalunen kissa ja olen selvästi “vain” häntä varten. Mustasukkaisuus paistaa selvästi, jos huomioni on kiinnittynyt toiseen ihmiseen tai puhelimeen. Silloin hän joko katsoo tuimasti tai tekee pahoja, joiden hän tietää olevan kiellettyjä. Minun syliäni hän vahtii erityisen tarkasti. Se on hänen lempipaikkansa ja voi sanoa että Tapi-Marie on sylikissa kirjaimellisesti.

Tapi on, niin kuin sanottu, joka paikassa mukana ja tästä johtuen tapahtui sekä hauska että harmillinen asia. Olin huoltamassa akvaariotani ja kansi oli luonollisesti pois päältä. Tapi istui tapanssa mukaan seuraamassa tekemisiäni. Ei kestänyt kauan kun yks kaks akvaariossa oli uusi “kala”, kissakala. Tapi oli hädissään ja kalastin hänet heti pois. No, joskus täytyy oppia asioita kantapään kautta. Nykyään hän tarkistaa onko lasi päällä vai ei. Tapi ja minä teemme paljon asioita yhdessä ja olemme löytäneet toisemme. Olen jopa oppinnut, tai luulen niin, mitä kissan kielellä tarkoittaa “meijmeij”. Hän naukuu näin kun haluaa syliin ja kun nostan hänet, hän kehrää tyytyväisenä. Valjaita olemme ahkerasti harjoitelleet ja Tapi ei tykkää pahaa niistä, mutta hän mielellään olisi sylissä ulkoilun ajankin ja omilla jaloilla kulkeminen tuntuukin hyvin vastenmieliseltä, ainakin ulkona. Joten kesää tässä odotellaan innolla! Tässä oli meidän kuulumisia. Kevään odotusta kaikille Rekkulaisille! Margareta & Tapi-Marie

****

Tapi on on joulukuussa noin 3kk ikäinen pentu. Se on Tipin ja Topin sisko, kaikki kolme ovat löytyneet Tallinnasta kadulta hytisemästä emonsa kanssa. Yksi pennuista, Tipi, pääsi jo kotiin, mutta Tapi ja Topi odottavat vielä sitä omaa kotiaan kotihoidossa Helsingissä. Kaikki pennut ovat tottuneita ihmisiin, sosiaalisia, kilttejä. Ensi tietojen mukaan kotihoitaja kertoi poikien olevan oikein nättejä ja uteliaita:)