Tapani

n. 7v (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

Tapani on rauhaa ja omia ihmisiä rakastava sekä itsekin kovin rakastettava keski-ikäinen kissaherra joka etsii rauhaisaa kotia.

23.9.2019
Tapani löysi kodin Espoosta.

16.8.2019

Tapsa on noin 7-vuotias löytökissaherra, joka etsii omaa rauhallista kotia ja ihmisiä joiden kanssa pötkötellä. Ennen Rekkujen hoiviin tuloaan hän oli vaeltanut ulkona omillaan kunnes ystävälliset ihmiset havaitsivat hänen hätänsä. Löytöeläintaloon tullessa Tapani oli täynnä punkkeja ja korvapunkkeja. Myös hampaat kaipaavat remonttia, mutta ne hoidetaan kuntoon ennen kuin Tapsa muuttaa uuteen kotiin. FIV/Felv-testattiin myös ja ne olivat negatiiviset.

Tapsa on aluksi ujonpuoleinen, mutta tuntuu kiintyvän mukaviin ihmisiin suuresti. Ujostelun alta on paljastunut todellinen seurakissa ja herrasmies. Tapsan lempipuuhaa on tuttujen ihmisten vieressä makoilu. Kehräysmoottori käynnistyy välittömästi hänen saadessaan huomiota tai rapsutuksia. Kaikki yöt Tapsa nukkuu ihmisten kanssa ja kokee olevansa oikeutettu valtaamaan nukkuvien ihmisten tyynyt.

Tapsa vaikuttaa olevan vaaraton huonekasveja kohtaan. Ruokailuaikojen laiminlyönneistä hän ilmoittaa vaimealla maukaisulla. Vessa-asiat laatikolla sujuvat hyvin ja Tapsa on kaikin puolin hyvin siisti mies.

Kissakavereista Tapani ei juuri välitä ja luonteensa puolesta hän on hyvin alistuva ja kiltti, joten Tapani muuttaisi mieluiten rauhaisaan aikuiskotiin ainoaksi lemmikiksi.