Tamir (nyk. Dali)

Lisätty sivulle: 2015-03-22

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Tamir (nyk. Dali)
2.4.2015 Tamir muutti omaan kotiin.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

13.4.2015 Dali on kotiutunut mainiosti. Niin hyvin että hienosta kissojen tutustumissuunnitelmasta piti luopua parin päivän jälkeen kun Ninja ja Dali niin ikävöivät toisiaan eri huoneisiin laitettuna. Tiukulla kesti hieman kauemmin (huimat kaksi päivää) hyväksyä Dali perheeseen mutta nyt jo pestään ja leikitään kuin vanhat tutut. Aamuisin saan sohvalle viereeni kolme kissaa köllöttelemään. Välillä taas matot on koko talosta rullalla kun kolme kissaa painaa juosten ympäri taloa.

Dali on todella ihmisrakas kissa ja tässäkin kirjotellessani istuu sylissä kehräten. Ruoka maistuu ja yöt nukutaan meidän makuuhuoneessa, milloin sängyssä isännän päällä tai makkarin kiipeilypuussa Ninjan kanssa. Masu on vieläkin vähän löysällä vaikka madotettu on ja maitohappobakteeria syötetty. Tänään iltapäivällä lähdemmekin kolmen kissan voimin rokotushommiin kirkonkylälle, ehkä tällä viikolla pääsisi sitten tutustumaan tuohon ulkoaitaukseenkin!

Dali on hurmannut kaikki vieraatkin reippaalla ja sosiaalisella käytöksellään. Ja liekö Ninja ja Tiuku opettaneet salaa, mutta Dali ei ole tehnyt (koputetaan puuta!) mitään tuhmuuksia ruokapöydälle kiipeämistä lukuun ottamatta! Ihana poika!

***

22.3.2015 Tamir, Tinjar ja Theis ovat aktiivisia ja uteliata pieniä koipeliineja jotka eivät ihan vielä ole päättäneet haluaisivatko oikeastaan olla ihmisten kanssa tekemisissä. Hyvinä piirteinä hoitotädissä on todettu leluhuiskan heiluttelukyky, ruokapurkkien avaaminen, ajoittainen namitarjoilu sekä jännästi heiluvat hiukset, mutta muuten kaksijalkaiset ovat vähintäänkin outoja elleivät suorastaan epäilyttäviä. Jos syliin nostetaan niin sieltä ei pahemmin rimpuilla pois, ja ihmisen kädestä voi kyllä ottaa herkkuja, mutta silittäminen ja muu hellänä pito on poikien mielestä vielä täysin turhaa touhua.

Hoitotoimenpiteet madotuksesta kynsienleikkuuseen hoituvat kuitenkin näiden poikien kanssa helposti, ja tuntuu siltä että se lopullinen sulaminen ja ihmisen hyväksyminen on vain ajan kysymys. Keskenään pojat ovat oikein hyvää pataa, ja hurjien leikkien jälkeen kolmikko käpertyy usein yhteisille päiväunille. Tamir etsiikin kotia joko jommankumman veljensä tai toisen leikkisän kollin kaverina. Ujoutensa vuoksi Tamir ei sovi pienten lasten perheeseen.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, ota yhteyttä varaajaan. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180€. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.