Tami

Lisätty sivulle: 2017-03-13

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Tami
30.3.2017 Tami ja Törö saivat yhteisen kodin Vantaalta.

***

Leikattu uros, synt. 5/2016, kotihoidossa Helsingissä.

13.3.2017 Yhdistyksen hoitopaikkaan saapui neljän kissan sisarusparvi marraskuun lopulla Kiteeltä. Kissat olivat eläneet isossa kissalaumassa ja olivat alussa arkoja. Koko porukka on kuitenkin hienosti reipastunut kotihoitopaikassa. Kissanristiäisissä nimiksi valikoitui Edna, Eltsi, Törö ja Tami.

Tamista on kehkeytynyt todellinen herrasmies, joka alun arkuuden jälkeen on rohkaistunut. Se tulee jo isäntäväen luokse halutessaan eikä se säiky vieraitakaan vaan annetaa näiden silittää ja rapsuttaa.

Veljeksiä Tamia ja Töröä oli alussa hyvinkin vaikea erottaa toisistaan muuten kuin mikrosirunumeron kautta, mutta pikkuhiljaa erot ovat tulleet selviksi. Molemmat ovat hyvin karvismaisia, mutta Tami on hieman Töröä pienempi ja nämä kaksi veljestä erottaa parhaiten hännän värityksestä.

Tami on sisarustensa tapaan rauhallinen kissa ja se ei juurikaan juttele vaan nauttii hiljaisuudesta. Leikkiminen on Tamista kumminkin kivaa ja se jaksaa leikkiä paljon. Leikin jälkeen on hyvä ottaa nokoset sisarusten vieressä. Tami antaa käsitellä hyvin, joten matolääkitysten antaminen on ollut hyvinkin helppoa.

Tami muuttaisi mielellään veljensä Törön kanssa yhteiseen kotiin, mutta voisi myös muuttaa reippaan kollin kaveriksi. Uudelta kodilta Tami toivoo kärsivällisyyttä ja ymmärrystä entisen ujon kissan sielunmaisemaan.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, toimi näin.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 130 €. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, perusrokotukset, tunnistemikrosirun ja kissa on leikattu. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru-palveluun.