Taku

2011 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

Sijainti: Suomi, Espoo (sijaiskodissa)

Taku on kypsän iän saavuttanut kissarouva, joka hetken miettimisen jälkeen ottaa innolla vastaan rapsutuksia ja silityksiä.

9.11.2022

Tytöt odottelevat yhä sitä omaa kotiaan. Taku on sijaiskodissa reipastunut ja muuttunut energisemmäksi. Matot löytyvät yhä useammin myttyinä lattioilta Takun rallien jälkeen. Taku on myös muuttunut hieman sosiaalisemmaksi ja nauttii seniorirouvan elämästä täysin rinnoin.

Takun hampaat on sijaiskodissa olon aikana puhdistettu ja hoidettu, mutta ikääntyvillä kissoilla hampaissa esiintyy usein ongelmia ja poistotarvetta. Uuden kodin tulisi olla taloudellisesti kykenevä varautumaan mahdollisiin hammaslääkärilaskuihin.

3.10.2022

Ystävällinen ja rauhallinen  Taku etsii kotia yhdessä parhaan ystävänsä Tikun kanssa. Tiku ja Taku saapuvat Rekkujen sijaiskotiin niiden edellisen omistajan menehdyttyä. Taku on kaveriaan Tikua mietteliäämpi ja harkitsevampi. Taku vaatii hieman aikaa ennen kuin se tutustuu ihmisiin ja uusiin asioihin. Lähelle laitettua kättä se ei kuitenkaan pitkään pysty vastustamaan, vaan alkaa puskea ja tulee pian lähemmäs rapsuteltavaksi

Tiku ja Taku nauttivat suuresti ihmisseurasta ja hellittelystä. Ne puskevat antaumuksella, pyörivät ympärillä ja rakastavat silityksiä ja rapsutuksia. Hoitotoimenpiteet sujuvat kissoilta ongelmitta ja niitä on helppo käsitellä. Kumpikaan ei ole hoitopaikassa nirsoillut ruuan suhteen. Kaikki tarjottu on kelvannut.

Eläinlääkärillä molempien kissojen hampaissa todettiin aika paljon hammaskiveä. Heidän hampaansa puhdistettiin eläinlääkärissä. Suun terveyttä tulee tarkkailla säännöllisesti myös jatkossa, ja ikääntyville kissoille suositellaan vuosittaista eläinlääkärin tarkastusta.

Tiku ja Taku muuttavat yhdessä uuteen kotiin. Kaksikko tulee toimeen rauhallisten koirien kanssa, joten uudessa kodissa voisi mahdollisesti olla koirakaveri. Toisiin kissoihin suhtautumisesta ei ole tietoa, joten Tikua ja Takua ei sijoiteta kissakotiin.

Summary in English

Taku is a calm and kind senior cat whose best friend is her buddy Tiku.

3.10.2022

Taku arrived to her foster home after her previous owner passed away. Taku is looking for a new home with her friend Tiku. Taku is a little more cautious than Tiku, but after a while she gains enough trust towards new people and enjoys being pet. Both cats enjoy human company and are easy to handle. They have gotten used to the foster home’s dog as well. Their new home could have a calm dog that is used to cats, but they don’t have experience of other cats so it would be best that they would be the only cats in their future home.

Tiku and Taku’s teeth were cleaned at the vet’s. Yearly check-ups at a veterinarian are recommended for both cats because of their age.

Kulukorvaus

Kulukorvaus 250 €. Kulukorvauksella kissa on saanut vähintään yhden kolmoisrokotteen (calici, herpes ja kissarutto), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama, FIV-/FeLV-testattu negatiiviseksi (ellei toisin kerrota kissan kuvauksessa) ja vähintään kertaalleen madotettu. Kissan mikrosiru on rekisteröity Siruhaku.fi-palveluun.

Tiedustelut

Iina / 050 379 8774

Soittoajat: Sopimuksen mukaan

iinarekkurescue.com

Yhteydenotot mieluiten ensin tiedustelulomakkeella.
Palaan asiaan niin pian kuin suinkin kykenen.

Avaa lomake

Tiedustelu kissasta Taku

    Tarkista, että kirjoititi sähköpostiosoitteen varmasti oikein. Saat vastauksen tähän osoitteeseen.


    Eläin luovutetaan vain 20 vuotta täyttäneelle.
    Tiedusteluita vain varauksessani olevista eläimistä, ei muiden varaajien eläimistä.

    Emme vastaa tekstiviesteihin, soittopyyntöihin tai tuntemattomasta numerosta soitettuihin puheluihin! Muistathan, että tämä on meille VAPAAEHTOISTYÖTÄ opiskelun, palkkatyön ja muun elämän lomassa. Emme siis voi aina olla tavoitettavissa soittoaikoinakaan. Yritäthän tällöin myöhemmin uudestaan, vastaamme kyllä heti, kun voimme. Mikäli et saa meiltä vastaussähköpostia, tarkistathan roskapostikansiosi.