Taika-Tyttö

Lisätty sivulle: 2013-12-05

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Taika-Tyttö
20.12.2013 Taika-Tyttö muutti omaan kotiin Helsinkiin

***

Leikattu naaras, noin 8kk. kotihoidossa Vantaalla.

5.12.2013 Taika-Tyttö on kotoisin vanhan rouvan pihapiiristä jossa se on syntynyt keväällä 2013 ja syksyn tullen rouva halusi kissan pois pakkasten alta, mutta ei voinut ottaa sitä kotiinsa. Taika oli todella arka ja varautunut, sillä ei ollut koskaan elänyt kotikissana. Taikan elämä olikin hiuskarvan varassa, sillä sille oli varattu jo aika lopetukseen, sillä se oli niin stressaantunut päätymisestään hoitolaan. Kuin taikaiskusta Taika alko kuitenkin vähän luottamaan ihmiseen ja viime hetkellä päätettiin että viimeisen piikin sijaan Taika steriloidaan ja rokotetaan. Nyt Taika on ollut uudessa hoitopaikassa jo pari viikkoa ja se on todellakin tullut pikkuhiljaa ulos kuorestaan ja tykkää silityksistä ja käyttäytyy kuin kotikissa konsanaan, vaikka vielä vähän ujo onkin. Hiekkalaatikkoa Taika oppi käyttämään heti ja ruoka maistuu hyvin.

Kuvia tulossa.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta niin ota yhteyttä varaajaan (tiedot sivun alalaidassa). Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120 €. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, perusrokotukset, tunnistemikrosirun ja kissa on leikattu. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.