Taika

Lisätty sivulle: 2007-07-25

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Taika
24.8.2007 TAIKA PÄÄSI OMAAN YHTEISEEN KOTIIN TYPYKKÄ-KISUN KANSSA

****

KUULUMISIA omasta kodista:

8.9.2007 Ajattelin tässä kirjoitella ja kertoa tyttöjen kuulumisia. Tytöt ovat kotiutuneet todella hyvin alku ikävän jälkeen. Typykkä on tätä nykyään Milla, mutta Taika on pysynyt ennallaan. Tytöt ovat todella energisiä ja kovia leikkimään ja juoksentelemaan ypäri kämppää. Myös verhot ja kukat ovat saaneet hieman kärsiä tyttöjen leikkejen keskellä. Taikakin antaa jo suhteellisen hyvin koskea, mutta syliin ei tulla muuten kuin omasta tahdosta. Mila on sitäkin enemmän sylikissa. Tytöt ovat todella hellyyden ja huomion kipeitä, mutta huomiolta eivät jää paitsi. Tänään mennään hakemaan tytöille ne tehosterokotukset ja matokuuritkin on hyvin menneet alas. Laitan tytöistä kuvia, kunhan saan ne laitetta koneelle. Tytöillä menee siis todella hyvin ja myös me olemme onnellisia, että juuri Taika ja Milla ovat meillä. Kaunis kiitos siis teille tytöistä. P.S. Toivottavasti Taika tytön veljelle on löytynyt myös kunnon koti. Tässä uusimmat kuvat tytöistä!

Terveisin Kirsi ja Tuukka

****

NAARAS, noin 3,5kk (elokuussa 2007) / Järvenpäässä

17.8.2007 Suloinen Taika-tyttö viettää aikaansa Tassu-veljen ja kolmen aikuisen kissan kanssa touhuten. Tinka sisko pääsi jo omaan kotiin, seuraavaksi olisi kai Taikan vuoro? Taika on veljensä tavoin hieman arka, mutta potentiaalinen sylikissa kunhan se oma rakastava perhe vain löytyisi. Kotihoitokodissa on 3- ja 4 vuotiaat lapset joita Taika ei säiky aikuisia enempää, mutta silti voisi olla mukavampaa päästä kotiin jossa ei ihan pieniä lapsia olisi, luottamus ihmisiin syntyisi varmaankin nopeammin. Taika ei juokse karkuun ihmisen nähdessään, mutta kosketus on vielä pelottava juttu, tosin ruuan avulla tyttöstä saa jo silitellä. Taikan arvioitu syntymäaika on 21.4.2007

25.7.2007 Pieni pesue Tinka, Taika ja Tassu odottavat kovasti omaan kotiin pääsyä joko yhdessä tai erikseen (kuvassa myös pentueen entinen asumus joka ei niin kehuttava ole edes kesäkelillä).

KULUKORVAUS leikatusta aikuisesta kissasta on 100€ ja leikkaamattomasta pennusta 90€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Yli 6kk ikäiselle kissalle on tehty lisäksi myös fel- ja fiv -testit. Kissalla on oma virallinen eu-passi josta toimenpiteet käyvät ilmi.