Taiga

Lisätty sivulle: 2017-04-09

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Taiga
9.1.2018 Taiga sai kodin Helsingistä.

***

Leikattu naaras, nuori aikuinen, kotihoidossa Helsingissä.

14.10.2017 Taiga on viettänyt nyt reilu 8 kk kotihoitopaikassaan ja Taigasta on kuoritunut sekä läheisyydestä että leikeistä nauttiva, kotihoitajan kanssa jutteleva kissaneiti. Sisäsiisteysonglemia Taigalla ei ole enää ollut ollenkaan alun haasteiden jälkeen. Ruokavalio Taigalla on täysin viljaton ja uusiin ruokiin tutustuminen tulee Taigan kanssa tehdä rauhassa ja pikkuhiljaa.

Taiga tykkää kovasti myös kiipeilystä ja korkeatkaan paikat eivät tätä neitiä pelota vaan Taiga tykkää hypätä korkeampienkin kaappien ja hyllyjen päälle. Taiga on rohkaistunut keväästä hirmuisen paljon, joskin äkilliset tilanteet vielä säikyttävät Taigaa. Taigan unelmakodista löytyisi toinen tyttökissa, aikaa läheisyydelle ja leikeille sekä rauhallinen, lapseton ympäristö.

29.7.2017 Suloinen Taiga etsii yhä omaa kotiaan, jossa olisi kaverina suhteellisen rauhallinen, mutta leikkisä kissa.

12.6.2017 Taigan sopeutuminen on jatkunut hyvin ja Taiga kovasti jo odotteleekin oman kodin löytymistä. Olemme jakaneet Taigan tarinaa myös sosiaalisen median puolella maaliskuussa, jutussa Taigan tarinaa hieman eri näkökulmasta! Lisätty Taigalle kuva maaliskuulta.

27.5.2017 Taiga etsii yhä omaa tulevaa kotiaan. Taiga on jatkanut hienosti kotikissan elämään sopeutumista hoitopaikassaan. Monesti tullaan yöksi nukkumaan hoitajan kylkeen ja aamulla tervehditään kovalla kehräämisellä sekä jalkojen tarpomisella. Muutamaan otteeseen Taiga on eksynyt omatoimisesti myös syliin, mutta ei vielä siinä ole kauaa viihtynyt. Nostamista Taiga kuitenkin vielä jännittää sekä vieraita mennään sängyn alle piiloon. Taigan kotihoitokaveri löysi jo kodin ja yksin ollessaan Taiga on kaivannut kaveria, jonka kanssa leikkiä ja kuluttaa energiaa. Taiga etsiikin kotia, jossa olisi rauhallinen nuorehko aikuinen tyttökissa kaveriksi. Lisätty Taigalle myös kuvia.

9.4.2017 Taiga on pikkuruinen kissatyttö, joka saapui kotihoitoon Rekku Rescuelle isosta kissapopulaatiosta Kouvolasta. Alkuun ihmisiä kohtaan arasta ja pelokkaasta Taigasta on kotihoidossa vietetyn ajan jälkeen kuoriutumassa varsin lämmin ja sosiaalinen kaveri. Taiga on rohkaistunut ihmisiä kohtaan huikeasti ja tutun ihmisen silitellessä aloittaa pian kovan puskemisen sekä kehräilyn. Vieraita sekä liian äkkinäisiä lähestymisiä Taiga kuitenkin vielä säikähtää. Taigalla tuntuu riittävän hellyyttä myös muille kissoille ja varmasti arvostaisi uudessa kodissaan rauhallista kissakaveria, joka olisi valmis vastaanottamaan Taigan puskemiset ja muut ystävällisyyden osoitukset. Kotihoidossa Taiga tuli erittäin hyvin toimeen hoitopaikassa olleen toisen kissan kanssa, joka etenkin aluksi toimi Taigalle myös tukena ja turvana pelottaviin ihmisiin tutustuessa. Taiga on nuoren kissan tavoin myös kovin leikkisää tyyppiä ja kotihoitopaikan matot eivät aina kauaa paikallaan pysy. Taigan lempipuuhia onkin kaikenlaisten huiskien sekä pallojen perässä juokseminen joko yksin tai ihmisten kanssa leikkiessä.

Kotihoitoon saapuessa Taigalla todettiin sisäsiisteysongelmia, jotka kuitenkin nyt näyttävät olevan ohitse. Taiga toivoo ensisijaisesti kotia, jossa sillä olisi suunnilleen samanikäinen kissakaveri sekä omistajilla ymmärrystä Taigan ihmisiä kohtaan kokemaan jännitykseen.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, toimi näin.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 130 €. Kulukorvauksella kissa on saanut kolmoisrokotuksen (calici, herpes ja kissarutto), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama ja vähintään kertaalleen madotettu. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru.fi-palveluun.