Tähtitorninmäen Laaban

Lisätty sivulle: 2017-10-10

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Tähtitorninmäen Laaban
1.10.2017 Laaban muutti omaan kotiin Helsinkiin.

****

Leikattu uros, noin 3 vuotta

9.9.2017 Tähtitornimäen Laaban on komea nuori herra, joka rakastaa ruokaa ja silityksiä. Sillä on hyvin sopuisa luonne, joten se ryhtyy mielellään kaikille kaveriksi ja viihtyy erityisesti lasten kanssa. Vauhdikkaat metsästysleikit ovat Laabanin mieleen, kuten myös olohuoneeseen rakennettu agilityrata, jota se kulkee innokkaasti herkkupalojen toivossa.

Aiemmassa elämässään Laaban on todennäköisesti tottunut liikkumaan vapaasti ulkona, joten valjaat ovat sille outo asia. Se lähtisi kyllä mielellään ulkoilemaan pihalle, mutta valjaissa kävely tuntuu kurjalta, joten valjaita harjoitellaan ihan kirjaimellisesti hyvin pienin askelin.

Sylikissaksi Laaban ei ehkä koskaan ryhdy, mutta loikoilu- ja kehräilyseuraa se tarjoaa koko perheelle. Seurallinen kissaherra viihtyy selvästi porukoissa, joten yhden ihmisen kissaksi se ei sovi, ainakaan ilman omaa kissakaveria.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, toimi näin.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 130 €. Kulukorvauksella kissa on saanut kolmoisrokotuksen (calici, herpes ja kissarutto), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama ja vähintään kertaalleen madotettu. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru.fi-palveluun.