Tähetolm

Lisätty sivulle: 2012-09-03

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Tähetolm
16.3.2013 Tähetolm sai kodin Hyvinkäältä

***

Leikattu naaras, noin 2 vuotta, kotihoidossa Hyvinkäällä

10.9.2012 Tähetolm on eloisa, utelias ja ystävällinen kissaneiti. Se on yhtä menevä paketti kuin siskonsa Tähesabakin, ja tyttö tahtoo olla siellä missä tapahtuu :) Kotihoitopaikassa on kuusi muutakin kissaa, ja Tähetolm tulee näiden kanssa ihan hyvin toimeen, poikkeuksena ainoastaan yksi kollikissa, jonka kanssa kemiat eivät oikein tunnu kohtaavan. Tähetolm viihtyy jonkin aikaa myös sylissä, mutta hyvin uteliaana tapauksena se ei kovin kauan pysy paikallaan, vaan neiti kaipaa elämäänsä menoa ja meininkiä :)

1.9.2012 Tähetolm siirtyi Pärnun löytöeläintarhalta Suomeen kotihoitoon, kuulumisia tulossa kunhan kotihoitaja on ensin tutustunut tähän sosiaaliseen neitiin :)

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Yli 6kk ikäiselle kissalle on tehty lisäksi myös FeLV- ja FIV-testit. Kissalla on oma virallinen Eu-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa tulee Suomeen kaupallisen tuonnin vaatimuksia noudattaen ja tuonnista tehdään ilmoitus Eviralle.