Tähesaba

Lisätty sivulle: 2012-08-10

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Tähesaba
9/2013 Tähesaba sai oman kodin.

***

Leikattu naaras, noin 2v. kotihoidossa Suomessa

19.5.2013 Tähesaba eli Saba etsii edelleen uutta kotia itselleen. Hoitokodissa Saba on tullut loistavasti toimeen toisten kissojen kanssa, mutta edellisessä kodissa kemiat perheen toisen kissan kanssa eivät jostain syystä kohdanneet lainkaan. Ilmeisesti Saba koki uuden kissakaverin liian innokkaaksi seuralaiseksi, asiaan saattoi vaikuttaa myös asunnon pieni koko. Tämänhetkinen hoitokoti on iso omakotitalo, jossa Saballa on seuraa useammasta kissakaverista. Näiden kissojen kanssa Saba on tullut hyvin toimeen ja varsinkin toisen tyttökissan kanssa Saba leikkii hyvinkin mielellään. Saba on edelleen ihmisen seurassa viihtyvä kissakaunokainen, joka kaipaa paljon toimintaa, huomiota ja sylittelyä :)

18.3.2013 Tähesaba palautui takaisin hoitokotiin, ja etsii jälleen uutta kotia. Tähesaba ei tullut lainkaan toimeen kodin toisen kissan kanssa. Uusia kuulumisia tulossa myöhemmin.

***

24.2.2013 Tähesaba sai kodin Hyvinkäältä

***

Laikattu naaras, noin 2v. kotihoidossa Suomessa

15.1.2013 Tähesaba eli Saba näyttää kaunistuneen entisestään. Saba on kova tyttö juttelemaan ja se kiipeää ihmisen syliin aina kun näkee siihen mahdollisuuden :) Saba tulee hyvin toimeen hoitokodin toisen kissan kanssa, joten tulevassa kodissa Sabaa voisi hyvinkin odotella leikkisä kissakaveri. Saba on sellainen kiltti ja utelias seikkailijaluonne, jonka saattaa löytää milloin mistäkin :)

1.12.2012 Kaunis Tähesaba kaipailee edelleen sitä omaa kotiaan. Kodista voisi hyvinkin löytyä kissa-tai koirakavereita sillä ainakin hoitokodissa yhteiselo muiden eläinten kanssa on sujunut varsin mallikkaasti :)

3.9.2012 Tähesaba on siellä missä ihminenkin :) Neiti on siis todellakin supersosiaalinen tapaus ja se haluaa osallistua kodin kaikkeen toimintaan. Tähesaba rakastaa ihmisiä ja se viihtyisi sylissä varmasti tuntikausia. Tähesaba pitää niin kovasti ihmisistä, että se yrittää kiivetä housunlahjetta pitkin syliin seurustelemaan. Tähesaba on myös kova juttelemaan :) Tähesaba tulee hyvin toimeen samassa hoitopaikassa olevan Preemia-kissan kanssa, ja myös koiriin neiti on selvästi tottunut. Ulkoilua valjaissa on jo kokeiltu ja sekin sujui varsin mallikkaasti.

1.9.2012 Tähesaba siirtyi Pärnun tarhalta Suomeen kotihoitoon. Kuulumisia tulossa.

10.8.2012 Tähesaba on iloinen ja supersosiaalinen kissaneiti Pärnun tarhalla, joka näyttäisi pitävän kovasti myös lapsista:) Se rakastaa ihmisten seuraa ja myös toisten kissojen kanssa neiti näyttäisi tulevan hyvin toimeen.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Yli 6kk ikäiselle kissalle on tehty lisäksi myös FeLV- ja FIV-testit. Kissalla on oma virallinen Eu-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa tulee Suomeen kaupallisen tuonnin vaatimuksia noudattaen ja tuonnista tehdään ilmoitus Eviralle. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.