Taggy

08/2019 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

Sijainti: Suomi

Taggy on leikkisä ja sosiaalinen nuorimies, joka pitää rapsutuksista ja leikeistä veljiensä kanssa.

1.12.2019

Suuren kiinnostuksen vuoksi toistaiseksi Taggysta ei oteta lisää tiedusteluja vastaan

 

25.11.2019

Taggy oli arviolta 6-7 viikon ikäinen, kun se löydettiin nälkäisinä kahden veljensä, Blackien ja Shaggyn, kanssa espoolaisesta varastorakennuksesta. Poikien emoa ei enää yrityksistä huolimatta kuulunut, joten pennut ovat kasvaneet luovutusikäisiksi ilman emon hoivaa. Pennut olivat aluksi luonnollisesti arkoja, mutta rohkaistuivat aikaa myöten ja ovat nykyään sosiaalisia ja leikkisiä, normaaleja riehakkaita kissanpentuja.

Taggylle maistuu kaikenlainen laadukas kissanruoka, ja wc-asiat sujuvat moitteettomasti tältä pojalta. Taggylla on aivan hännän kärjessä mutka, mutta se ei ole terveyshaitta vaan pikemminkin persoonallinen yksityiskohta Taggyn ulkonäössä.

Taggyn ihannekodissa olisi leikkikaverina joko toinen veljistään tai toinen nuori ja leikkisä poikakissa. Taggy tulee hyvin toimeen sijaiskodin koiran kanssa, joten  tulevassa kodissa voi kissakaverien lisäksi olla myös kiltti koiraystävä.

 

Kulukorvaus

Kulukorvaus 200 €. Kulukorvauksella kissanpentu on saanut vähintään yhden kolmoisrokotteen (calici, herpes ja kissarutto), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama ja vähintään kertaalleen madotettu. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru.fi-palveluun.

Tiedustelut

Aino / 045-221 9744

Soittoajat: Su 19-20

Yhteydenotot mieluiten ensin tiedustelulomakkeella. Palaan asiaan niin pian kuin suinkin kykenen.

Avaa lomake

Tiedustelu kissasta Taggy

Tarkista, että kirjoititi sähköpostiosoitteen varmasti oikein. Saat vastauksen tähän osoitteeseen.


Eläin luovutetaan vain 20 vuotta täyttäneelle.

Tiedusteluita vain varauksessani olevista eläimistä, ei muiden varaajien eläimistä.

Emme vastaa tekstiviesteihin, soittopyyntöihin tai tuntemattomasta numerosta soitettuihin puheluihin! Muistathan, että tämä on meille VAPAAEHTOISTYÖTÄ opiskelun, palkkatyön ja muun elämän lomassa. Emme siis voi aina olla tavoitettavissa soittoaikoinakaan. Yritäthän tällöin myöhemmin uudestaan, vastaamme kyllä heti, kun voimme. Mikäli et saa meiltä vastaussähköpostia, tarkistathan roskapostikansiosi.