Taco

2012 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

16.7. Taco muutti omaan kotiin yhdessä Nachon kanssa.

 

***

Taco on seurallinen ja läheisyydestä nauttiva kissaherra, joka etsii kotia yhteistä kotia kaverinsa Nachon kanssa.

 

14.4.2023

Taco etsii yhä kotia kaverinsa Nachon kanssa. Erikoisruokavalio on auttanut ja Tacolla on alkanut vatsaongelmat helpottamaan eikä oksentelua ole enää ollut.  Ihmisläheisyys on sen sijaan jatkunut ja Taco hakeutuukin jatkuvasti seuraan. Tacosta onkin muovautunut oikea sylikissa, joka nukkuu koko yön vieressä, mielellään ihan sylissä.

 

14.3.2023

 

Ystävällinen ja seurasta nauttiva Taco etsii kotia rauhallisemman, mutta uteliaan ystävänsä Nachon kanssa. Kaksikko saapui yhdistykselle kodinvaihtajina itsestään riippumattomista syistä. Taco on ihmisläheinen ja utelias kissa. Se viettää mielellään paljon aikaa sylissä ja seurassa. Taco on erittäin kiltti kissa ja tykkään ihmisten huomiosta, hellyyden osoituksissa ja nukkuu mielellään yöllä vieressä. Tacolla on ajoittain ilmennyt oksentelua ja eläinlääkärillä tehdyissä verikokeissa syyksi epäiltiin lievää haimatulehdusta. Hoidoksi tähän Taco sai erikoisruokavalion kokeiluun. Kaikki hoitotoimenpiteet sujuvat Tacon kanssa helposti. Taco kävi tammikuun alussa hammaskivenpoistossa, jonka yhteydessä hampaat todettiin ulkoisesti ja hammasröntgenin perusteella olevan hyvässä kunnossa.

 

Taco ja ystävänsä Nacho pelkäävät kovia ääniä, kuten imurin ääntä ja hakeutuvatkin piiloon näiden aikana. Taco ei viihdy kuljetusboksissa ja sinne saaminen esimerkiksi eläinlääkärikäyntejä varten onkin ollut vielä haastavaa. Uuden kodin toivotaankin varaavan kärsivällisyyttä kissan boksiin totuttamiseen. Tacolla tulee matkoista myös pahoinvointioksentelua ja joskus myös jännityspissat matkojen aikana, joten olisi hyvä, jos Tacon ei tarvitsisi reissata paljoa uudessa kodissa. Energinen ja leikkisä Taco etsii kotia, jossa omistajalla on  aikaa ja innostusta pitää kissoja aktiivisena. Ystävykset ovat olleet aina yhdessä ja ne tulevat hyvin toimeen, joten he muuttavat yhdessä uuteen kotiin.