Taco

2019 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

Sijainti: Suomi, Helsinki (sijaiskodissa)

Taco on seurallinen ja läheisyydestä nauttiva kissaherra, joka etsii kotia yhteistä kotia kaverinsa Nachon kanssa.

 

23.1.2023

 

Ystävällinen ja seurasta nauttiva Taco etsii kotia rauhallisemman, mutta uteliaan ystävänsä Nachon kanssa. Kaksikko saapui yhdistykselle kodinvaihtajina itsestään riippumattomista syistä. Taco on ihmisläheinen ja utelias kissa. Se viettää mielellään paljon aikaa sylissä ja seurassa. Taco on erittäin kiltti kissa ja tykkään ihmisten huomiosta, hellyyden osoituksissa ja nukkuu mielellään yöllä vieressä. Tacolla on ollut hieman ongelmia oksentelun kanssa, jonka perimmäistä syytä on yritetty selvittää. Oksentelu ei ole kuitenkaan jatkuvaa, vaan sitä yleensä esiintyy raakaruuan tarjoilun yhteydessä. On tärkeää pitää Tacon annoskoko pienenä ja ruokaväli tiheämpänä, jotta Taco ei hotkisi ruokaansa. Kaikki hoitotoimenpiteet sujuvat Tacon kanssa helposti. Taco kävi tammikuun alussa hammaskivenpoistossa, jonka yhteydessä hampaat todettiin ulkoisesti ja hammasröntgenin perusteella olevan hyvässä kunnossa.

 

Taco ja ystävänsä Nacho pelkäävät kovia ääniä, kuten imurin ääntä ja hakeutuvatkin piiloon näiden aikana. Taco ei viihdy kuljetusboksissa ja sinne saaminen esimerkiksi eläinlääkärikäyntejä varten onkin ollut vielä haastavaa. Uuden kodin toivotaankin varaavan kärsivällisyyttä kissan boksiin totuttamiseen. Tacolla tulee matkoista myös pahoinvointioksentelua ja joskus myös jännityspissat matkojen aikana, joten olisi hyvä, jos Tacon ei tarvitsisi reissata paljoa uudessa kodissa. Energinen ja leikkisä Taco etsii kotia, jossa omistajalla on  aikaa ja innostusta pitää kissoja aktiivisena. Ystävykset ovat olleet aina yhdessä ja ne tulevat hyvin toimeen, joten he muuttavat yhdessä uuteen kotiin.

Kulukorvaus

Kulukorvaus 250 €. Kulukorvauksella kissa on saanut vähintään yhden kolmoisrokotteen (calici, herpes ja kissarutto), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama, FIV-/FeLV-testattu negatiiviseksi (ellei toisin kerrota kissan kuvauksessa) ja vähintään kertaalleen madotettu. Kissan mikrosiru on rekisteröity Siruhaku.fi-palveluun.

Tiedustelut

Emmi / 0452171719

Soittoajat: Sopimuksen mukaan

emmihrekkurescue.com

Yhteydenotot mieluiten ensin tiedustelulomakkeella.
Palaan asiaan niin pian kuin suinkin kykenen.

Avaa lomake

Tiedustelu kissasta Taco

    Tarkista, että kirjoititi sähköpostiosoitteen varmasti oikein. Saat vastauksen tähän osoitteeseen.    Eläin luovutetaan vain 20 vuotta täyttäneelle.

    Tiedusteluita vain varauksessani olevista eläimistä, ei muiden varaajien eläimistä.

    Emme vastaa tekstiviesteihin, soittopyyntöihin tai tuntemattomasta numerosta soitettuihin puheluihin! Muistathan, että tämä on meille VAPAAEHTOISTYÖTÄ opiskelun, palkkatyön ja muun elämän lomassa. Emme siis voi aina olla tavoitettavissa soittoaikoinakaan. Yritäthän tällöin myöhemmin uudestaan, vastaamme kyllä heti, kun voimme. Mikäli et saa meiltä vastaussähköpostia, tarkistathan roskapostikansiosi.