Tabby

Lisätty sivulle: 2007-01-10

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Tabby
22.1.2007 TABBY PÄÄSI OMAAN KOTIIN

****

Noin 10kk lyhytkarvainen mutta silkkipehmoinen kaunis tabby-kuvioinen kissatyttö. Sillä on lyhempi mutta tanakka ruuminrakenne, pienet tassut ja häntä, pyörea isosilmäinen pää, kasvoissa on aina hämmästynyt ilmaisu.

TARINA: Meidän aluen takana on autiomaa ja pieni metsä, jota poikkii jalkatie. Suoraan jalkatielle joku “hyvä ihminen” majoitti oman kissan, rakensi sille talon pahvilaatikoista- ja hei sitten! Elä onnelisesti!

Miksi se kissa suostui jäädä, miksi ei mennyt perään- oletan että se oli tuodu nukutettuna. Se istuikin laatikossa monta päivää, lopuksi meni etsimään ruokaa
ja joutui katukissojen “ruokalaan”. Tämä tapahtui kuukausi sitten mutta kisu on uskollinen ja menee aina takaisin odottamaan isäntää.

Menin ulkoiluttamaan koiria (kaukaasian paimenen koira ja mäyräpenttu) ja katsomaan sitä kuuluista kissataloa- kisu olikiin lähellä ja tuli udellemaan. Kutsuin sitä luokseen ja alkoimme liikkua kotiin suuntaan, ja kulkesimmekiin noin 500 metriä: minä, koirat hihnassa ja kissa kiltisti perässä ja pian olimmekiin kotona. Uskomattoman rohkea, ystävällinen, luottavainen ja rauhallinen kissaneiti !!!

KULUKORVAUS leikatusta aikuisesta kissasta on 100€ ja leikkaamattomasta pennusta 90€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty fel- ja fiv -testit sekä sienitesti. Kissalla on oma virallinen eu-passi josta toimenpiteet käyvät ilmi.