Taavi (nyk. Tarzan)

2011 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

22.11.2021 Taavi löysi ikioman kotinsa parhaan kaverinsa Batmanin kanssa.

***

Taavi on herkkä, jo seniori-ikää lähestyvä kissaherra, jonka paras ystävä on sen veli Batman.

30.10.2021

Taavi saapui Rekkujen sijaiskotiin veljensä ja parhaan ystävänsä Batmanin kanssa. Taavi on herkkä vanhasielu, joka nauttii rauhallisista senioripäivistään sekä rapsutuksista. Taavi on veljeksistä se arempi kaveri, joka tarvitsee enemmän aikaa sopeutumiseen uusissa tilanteissa. Kun uusi paikka ja sijaishoitaja tulivat tutuksi, rentoutui Taavikin ja tulee nykyään innoissaan hoitajan sängylle puskemaan ja hakemaan huomiota. Taavi on kooltaan vähän isompi kissa, joten puskuissakin on joskus enemmän voimaa, mutta tämä kaikki on pelkkää rakkautta ja hellyydenosoitusta. Päivisin hän nukkuu omissa oloissaan, mutta herää kyllä ripeästikin, kun kyse on ruoka-ajasta. Iltaisin Taavi saattaa hepuloida veljensä kanssa ja käy mieluusti raapimapuulla. Taavi oli kovin paksussa kunnossa sijaiskotiin tullessaan ja joutuikin heti dieetille. Ero on huikea näin parin kuukauden jälkeen, ja uuden kodin tulisikin pitää huolta ruoka-ajoista ja annoskokojen säännöstelystä. Hoitotoimenpiteistä Taavi ei välitä, vaikka niitä on yritetty harjoitella. Sijaishoitaja uskoo, että nämä luonnistuvat paremmin luottamuksen kertymisen myötä, eli harjoittelua kannattaa jatkaa uudessa kodissa Taavin ehdoilla. Taaville ovat maistuneet monipuolisesti erilaiset ruoat.

Taavi etsii uutta kotia yhdessä Batmanin kanssa. Uudessa kodissa ei saisi olla muita eläimiä eikä ainakaan ihan pieniä lapsia.

Summary in English

Taavi is a sensitive senior cat who enjoys a calm lifestyle.

30.10.2021

Taavi arrived to his foster home together with his brother and best friend Batman. The boys are looking for a home together. Their new home should not have other pets or small children. Taavi loves scratches and food. When he first arrived to Rekku Rescue, he was very overweight. His caretaker has managed to get his weight to a normal level, and his new owner should keep an eye on how much Taavi eats. Taavi does not like grooming (for example nail clipping or medicating) very much, so his new owner should continue training this with Taavi.