Taateli

21.06.2021

Alkuperä: Suomi

21.10.2021 Taateli sai oman kodin Elli-kissan laumasta

***

Taateli on suloinen ja kiltti tyttöpentu, joka etsii kotia jossa olisi nuori ja leikkisä kissakaveri rohkaisemassa ja näyttämässä kotileijonattaren mallia.

11. 10.2021

Valtaisan kyselytulvan vuoksi emme toistaiseksi ota enempää tiedusteluja Taatelista.

6.10.2021

Taateli saapui sijaiskotiin n. 10 viikon ikäisenä tiineenä olevan emon kanssa. Alkuun emo vaikutti hyljeksivän Taatelia, mutta tilanne rauhoittui pian pentujen synnyttyä. Sijaiskodissa Taateli on viettänyt välillä aikaa pentueen ja emon kanssa, välillä erillään. Tullessaan Taateli oli varsin arka, mutta parin päivän sisällä reipastui leikin varjolla. Tällä hetkellä juoksee karkuun kovia ääniä ja aika usein ihmisiäkin, on kuitenkin tosi utelias niin heti on palattava katsomaan mikä on homman nimi.

Taateli antaa vaihtelevasti kyllä silittää, välillä kehrätenkin nauttii siitä, mutta Taatelin tahtiin – useimmiten käden lähestyessä livahtaa karkuun. Sylissä se ei normaalin pennun tavoin viihdy, paitsi joskus todella väsyneenä asettunut hetkeksi siihenkin. Käsittelyn harjoittelua siis edelleen jatkettava. Taateli on kova touhuamaan, niinkuin sen ikäisen kuuluukin. Sulkalelun perässä juokseminen parasta, myös erilaiset pallot on mahtavia. Taateli myös lämpiminä päivinä uskaltautunut pieneen ulkotarhaan kiipeilemään.

Taatelille maistuu ruoka hyvin ja osaa hienosti hiekkalaatikkoasiat. Välillä Taateli yrittää leikkiä pikkusisarusten kanssa, mikä ei oikein onnistu kun kokoero aikamoinen. Välillä taas emon kanssa, mistä tämä yh-äiti ei luonnollisesti väsyneenä aina innostu. Hakusessa olisi siis koti, jossa olisi tälle mainiolle pikkukissalle nuori leikkikaveri, tai jopa useampi. Pienten ihmislasten vauhdikkaaseen perheeseen Taateli on liian ujo.  Jos perheessä on kuitenkin jo isompia ja rauhallisia lapsia, niin niistä Taateli saisi oivia leikittäjiä ja herkkujenantajia. Toivomme, että kodissa olisi  myös ymmärrystä arempien kissaystävien sielunelämästä.