Taateli (nyk. Iines)

Lisätty sivulle: 2006-12-30

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Taateli (nyk. Iines)
Iineksestä tuli kissaenkeli lokakuussa 2021.
***
2/2006 TAATELI MUUTTI OMAAN KOTIIN
****
KUULUMISIA omasta kodista:2.4.2006 Taatelin nimi muuttui Iinekseksi jo sijaiskodissa. Iinesmäinenhän se onkin – Tomera tyttö jota ei pompotella. Iineksellä on kaverina Mosse, 3- vuotias leikattu poika. Machosta ja hellyyskammoisesta Mossesta tuli Iineksen vaikutuksesta oikea gentlemanni ja Mosse huoltaakin Iinestä kuin pientä vauvaa. Mitä nyt välillä menee läpsimiseksi ja painimiseksi, mutta Iines kyllä ärähtää kun homma menee liian pitkälle! Iines käy myös erittäin usein Mossen Pesulassa, eli se asettuu silmät kiinni Mossen eteen ja Mosse pesee tyttöystävänsä pään ja korvat ja selän. Ja sitten taas remutaan.

Iineksellä on loistava ruokahalu ja pikkuvaivoista (silmätulehdus ja selittämätön, nopeasti ohi mennyt pissavaiva) huolimatta se on reipas ja eloisa pikku- emäntä. Sterilointikin meni hyvin – Iines oli heti tajuihin tultuaan leikkisä ja täynnä energiaa, ja haava parani hienosti. Iines on hirmuisen ihmisrakas ja on välitön uusia ihmisiä kohtaan. Se taitaa olettaa että vieraita tulee käymään ainoastaan HÄNEN vuokseen, häntä silittelemään ja leikittämään. Iines viihtyy välillä sylissä tai vatsan päällä lötköttämässä mutta VAIN silloin kun hän itse niin haluaa, nostelemisesta neitimme ei tykkää ja kommentoi heti nasevasti “I-JÄÄÄ!” Aikomuksena olisi tutustuttaa Iines myös koiriin, olisi kiva jos se tottuisi niihin eikä pelkäisi. Iineksen lempiruokaa ovat kalkkunan suikaleet ja jo sijaiskodista tuttu seiti. Ja tietysti Mossen häntä jota yritetään säännöllisesti pureskella ;). — Terveisin, Anna

****

Naaras, ikä noin 4kk.

Taateli on 4 kk vanha tyttöpentu. Suomessa kotihoidossa samassa paikassa Venuksen ja Pörrön kanssa. Todellinen “emäntä”,pitää koko huushollia omanansa ja pitää kuria pienemmille hoidokeille. Natisee mennessään ja on todella minä-keskeinen ;) Olisi parempi jos menisi vanhemman kissan kaveriksi joka vähän pitäisi kuria ettei ihan hypi silmille. Todella ihmisrakas!