Syra (nyk. Donna)

Lisätty sivulle: 2010-08-18

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Syra (nyk. Donna)
14.10.2010 Syra muutti omaan kotiin pääkaupunkiseudulle.

***

Kuulumisia ja kuvia omasta kodista:

10.5.2015 Donna-tyttönen täytti juuri 5-vuotta, kylläpä aika on mennyt nopeasti! Kissa on säilyttänyt leikkisyytensä ja hurmaavan luonteensa, sekä voinut hyvin. Kuinka onnekkaaksi sitä itsensä tunteekaan, kun Donna päättää kömpiä syliin ja pistää kehruukoneen päälle :). Kehräys on niin rentouttavaa, että se sulattaa pois mahdolliset murheet ja harmistuksen aiheet. Vuosiin on mahtunut pari muuttoa ja perhe on täydentynyt ihmisen kumppanilla, josta onkin ehkä tullut Donnan suosikki-ihminen :)

30.1.2011 Syra, joka nykyisin Donna nimellä tunnetaan, on ollut nyt uudessa kodissaan 3,5 kuukautta. Tuo laiha pikku kissa oli ensimmäisestä hetkestä lähtien kuin kotonaan ja kipitti heti syömään. Hyvien ruokahalujen ansiosta Donna on todellakin onneksi onnistunut vähän pyöristymään. Donna oli heti oma hellyydenkipeä itsensä, joka hurmasi minut täysin, eikä ikävyyden merkkejä hoitopaikkaa tai veljeä kohtaan näkynyt. Donnaa odotti kotona toinen kissa ja nopeasti heistä tulikin kaverukset, jotka hengaavat usein yhdessä. :) Ihaninta tässä pikku tiikerissä on se, kuinka hän painautuu ihmiseen kiinni ja kehrää tyytyväisenä saadessaan olla lähellä, se tunne on molemminpuolinen. :) Ja nuori kissa kun on, Donna tykkää leikkiä hiirillä ja palloilla ja laittaa niihin vauhtia heittämällä ne ilmaan. Siivouksen jälkeen Donna tykkää kaivaa kaikki lelut pois lelukorista, koska on paljon kivempi että lelut ovat kätevästi lattialla eivätkä jossain korissa piilossa. :) Donna haluaa myös aina olla kaikessa mukana, ettei vaan jäisi mistään kivasta paitsi. Mukana on kuvia, jotka toivottavasti kertovat enemmän kuin tuhat sanaa. :) t: Armi

***

Naaras, noin 4kk syyskuussa 2010/Helsingissä

22.9.2010 Syra on ollut meillä veljensä Sandon kanssa muutaman päivän ja kotiutuminen kesti noin 5 minuuttia :) Syra on siis rohkea ja todella reipas. Syra tykkää kovasti ihmisistä ja kehrää melkein tauotta kun saa huomiota. Tyttö on hyvin laiha mutta ruokahalusta päätellen lihoo varmasti normaalimittoihin. Kuvat eivät tee Syralle oikeutta sillä tyttö on luonnossa huomattavasti kauniimpi.

20.9.2010 Syra ja Sando siirtyivät hätäsijoitukseen Helsinkiin ja löytävät toivottavasti pian omat kodit.

6.9.2010 Ihanaiset kissat Syra ja sisarukset ovat valmiita lähtemään omaan kotiin.

18.8.2010 Sisarukset Suri, Sona, Sando ja Syra odottavat omaan kotiin pääsyä kotihoitossa Tallinnassa.

Kertomus Tallinnasta: Larissa tuli autolla miehensa kanssa mökiltä ja katsoi, että tien vieressä oli joku laatikko. Ensin ne menivät ohi, mutta päättivät sitten mennä takaisin katsomaan. Laatikko oli teipattu kiinni ja siinä oli 4 noin 2,5kk pentua- ei hyvässä kunnossa: kauhea kuumus, ilman vettä ahtaassa laatikossa. Nyt pennut ovat kotihoidossa Tallinnassa ja odottava pääsyä omaa rakastavaan kotiin. Pennut ovat selvästi kotikissan pennut-ystävälliset, rakastavat sylikissat.

KULUKORVAUS kissanpennusta on 100€. Kulukorvauksella kissanpentu on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Kissalla on oma virallinen EU-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi.