Sylvi (nyk. Helmi)

Lisätty sivulle: 2014-09-05

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Sylvi (nyk. Helmi)
10.10.2014 Sylvi ja Saimi saivat yhteisen kodin Espoosta.

***

Kuulumisia kodista:

17.10.2014 Matkalla kotiin Sylvi hieman hermostui autossa olosta, kun taas Saimi oli rauhallinen, vaikka sisko talloi ja kieppui päällä :). Jokin siinä autossa sai Sylvin hermostumaan, ennen autoa ok ja autosta nousun jälkeen ok. Kun kotiuduimme, tietenkin täytyi paikat tutkia ja sitten alkoi leikkiminen, nukkumaan leikin jälkeen vetäytyivät sohvalle nuoremman tyttären kainaloon.

Nukkumaan mennään, milloin kenenkin syliin ja välillä molemmat haluavat olla samaanaikaan sylissä. Ja tietysti kovan kehräyksen kanssa, kun molemmat kehräävät, olemme naureskelleet, että ihan kuin olisi joku moottorikone päällä.

Sylvi eli Helmi ja Saimi eli Sophia ovat uskomattoman nopeasti sopeutuneet ja alusta asti tuntuneet “kuuluvan kalustoon”, Kuin olisivat olleet osa perhettämme jo pitkään. Niin uskomattoman hyvin meillä on mennyt.

***

Leikattu naaraspentu, s. 6/2014, kotihoidossa Helsingissä.

19.9.2014 Tytöt ovat todella kiinnostuneita ihmisten puuhista ja ne seuraavat tarkkaan, mitä kukakin tekee. Nyt ne ovat alkaneet hakeutumaan jopa syliin ja hakevat muutenkin ihmisten läheisyyttä. Rauhoituttu on jonkin verran, mutta vilkkaita pentuja ovat edelleen.

5.9.2014 Sylvi on vähän arempi kuin siskonsa, mutta ei kuitenkaan juokse ihmisiä karkuun, vaan tulee tarkkailemaan mitä muut puuhaa. Syliin tuleminen ensin vähän jännittää, mutta kun sitä hetken silittelee niin johan katti rentoutuu. Sylvi on myös todella leikkisä ja vilkas. Erilaiset lelut saa näiden kahden käsittelyssä kyytiä! Koiraan Sylvi yrittää välillä tehdä tuttavutta, vaikka se vähän pelottaakin. Sylvistä saa varmasti hyvän kissan, kunhan ensin ansaitseen sen luottamuksen ja saa rauhassa tutustua. Äärimmäisen kiltti kissa, vaikka onkin vähän arka. Sylvi muuttaisi mielellään samaan kotiin siskonsa Saimin kanssa tai toisen reippaan tyttökissan kaveriksi.

Lyyli-emo sekä pennut Saimi ja Sylvi tulivat kotihoitopaikkaan Mouhijärveltä.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta niin ota yhteyttä varaajaan (tiedot sivun alalaidassa). Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180 €. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.